Skirsanas...

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas,tik agri augsa brivdienas neesmu bijusi...

Beidzot laikam esmu sanemusies aiziet...Un tas,kas lasija vakar diskusiju,ne tikai del ta,ari,bet del vis kopuma.

Pec vakardienas sapratu,ka vins ir nepateicigs attieciba pret maniem vecakiem,kas devusi vairak,kaut pasiem trukst...Vins vakar runajot ar manu mamu pa el uzlika skalruni,lai vina mamma dzird,ko maneja saka...Es biju soka,bet manai mammai teica,ka esot viens un masina...Un manai mammai pateica,lai vina nebazot savu degunu musu attiecibas un nedodot vinam aiz muguras man naudu!Es biju soka! Vinam ir 21 gads,mammai 58,lai es atlautos ta vina vecakiem pateikt!Nerunasim kada saruna izvertas ar vina mammu-vina uzskata,ka ir normali,ja 11 nakti majas un nepazvana,ka no darba bus velak,jo parasti 6 beidzas,uzskata,ka normali ir kiveties un plesties,ta visiem esot!Un beidzot sev pateicu-TA NAV!UN NAV NORMALI!

Un veel...teiksiet ko nu par tadu nieku prom,bet vins ir ari palaidis rokas,rupji stridos apsaukajis un esmu ta mulke,kas tic lugsanai,lai nepamet.Ka rakstits zurnala LILIT-BET VINS TAK MANI MIL...

Cik gari sanaca...Bet jautajums-mulkjigs-mani sez velnins,kas saka neej prom!Bet zinu,ka ir pienacs bridis to darit!Visas tas lietas un vel pie tam-pirmaja dzives gada,kad jabut roza brillem,kaut gan vina mamma saka,ka tiesi otradi 1 gada plesoties,bet-NEPIEKRITU.Vakar vins palika pie mammas,ne zvana neko,es piezvaniju un ticu,ka vacos prom un kur meklet atslegas.Vins sapsihojas,ka vienpuseji pienemu lemumu,bet,ka mani milot loti un durvis pie vina vienmer bus atvertas!!!Saku-brauc majas un izrunasimies ka 2 pieaugusie nevis pa tel,uz ko bija atbilde- esmu pie mammas un iedzeris alinju...Ok!

Piedodiet gari sanaca,bet tik gruti spert to soli ;(

Ka Jus sanematies aiziet? (s)

05.08.2011 09:27 |

Reitings 1668
Es nesaku neko,vnk mamma pazvana jauta ka mums iet,saku bik pakaskejamies un viss dzivojam talak!Mana mamma diezvai ticetu,ka dzivojam rozu darza,man mammas bruncus nevajag,no 18 gadiem kuljos pati,augstskolu pabeidzu i visu,vins nezin ka tas ir-MACITIES!Mana pieredze ir liela,daudz esmu macijusies no masas gjimenes dzives.Vinam uzlabojas attiecibas ar gjimeni un kad ir tur,uzvedas ka berns,jutu,ka gjiemne trukusi,jo no 16 gadiem ballites,meitenes un maja laga nav bijis,tagad kjer un grabj un es ciesu,man gribas gjimeni,bet vinjam vel kjemoties.Viss ir izlemts vais nav ko lemt.
05.08.2011 14:02 |

Reitings 1668
Bijam saplesusies un vins aizbrauca,neteica kur,to savai mammai negribeju teikt,ta iemesla pec,lai nav jastasta musu problemas,bet sanaca,ka labu gribedama vel vairak uzvariju visu.
05.08.2011 14:04 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nesaprotu kā var aizstāvēt tagad vīrieti, kas sit un pazemo sievieti dusmu uzplūdos, vai tad tas ir normāli?
Man arī nešķiet normāli, ka pasaka būšu 6 bet atnāk 11, necieņa, kretīnisms! ;-)
05.08.2011 14:05 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Vai, tavuprāt, tas ir normāli, piezvanīt vienam- paprasīt, ko dara un pēc tam zvanīt otram, lai salīdzinātu, vai pirmais nemelo? :D
05.08.2011 14:06 |

Reitings 1668
Gurri-vin mamma pateica,ka tas ir normali!Tagad ari vins ta domas,lai veicas vina nakamajai...Vina kad man to pateica,atbildeju,ka vins pats man zvanas un prasa kad busu majas :D
UN VINA VEL MAN PATEICA,LAI ES PASTRADAJOT KA VINS,TAD ZINASOT,NEKAS,KA ES CELOS 5,VINS 8,MAJAS ESMUSTUNDU VELAK!tO AR PATEICU UN APRAVAS.Un piedevam,man ir augstaka izglitiba,pedagogiska,vinam tikai vsk,pat nav darijusi visu,lai bernam augstaka,bet mani uztaisa par siku mazu,kas nejedz neko no dzives.Akdievs,es tagad pati atbildu uz saviem neatbildetajiem jautajumiem...
05.08.2011 14:09 |

Reitings 1668
Vina nesalidzinaja!Es Tavu mati aiztieku?Neaiztiec manejo!Dievs dod,ka pasai viss labi!
05.08.2011 14:10 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Mārdzšite, sievietei nav jābūt kā vergam un jārukā (e)
05.08.2011 14:13 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
nevajag meklēt smadzenes tur, kur viņu nav. ir acīmredzams, ka autore ir vienaldzīga savam izredzētajam. jo ātrāk tas beigsies, jo mazāk sāpīgāk būs.
05.08.2011 14:16 |

Reitings 1668
kirsit-zel,ka man tas pielec pec 1,6 gada.
05.08.2011 14:18 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Man šķiet, Tev nevajag tagad mēģināt pierādīt, kurš ir īstais vainīgais un kura vaina ir lielāka. Tikai Tu pati vislabāk pārzini Jūsu attiecības un neviena šeit Tavu situāciju nekad neizpratīs pilnībā, jo nepārzina visus faktorus un nianses. Jā, droši vien arī Tu pati esi kādu picku eļļas ugunij pielējusi, bet tādas jau ir attiecības – tajās ir divi darbojošies personāži un arī atbildība jādala uz diviem. Skaidrs ir tas, ka nedrīkst ļaut ar sevi tā apieties. Piedod, bet Tev liek konkrētu mīksto, jo apzinās, ka Tu tik un tā nekur nespruksi – esi samīlējusies. Aizej, jo, visticamāk, ar sirsnīgām sarunām Tu šajā situācijā panāksi absolūtu 0. Viņš sapratīs tikai rīcību. Ja gribēs Tevi pa īstam, sameklēs. Ja negribēs – nu i nafig!
05.08.2011 14:19 |

Reitings 1668
el ninjo-piekritu pa visiem 100.
05.08.2011 14:21 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
sorry,ka tik skarbi,bet es arī uzskatu,ka vecākiem NAV jājaucas bērnu attiecībās-un kas tas vispār par tekstu-viņa mamma nedarīja visu,lai bērnam būtu augstākā izglītība? wtf? pats BĒRNS par to nedomā? lai gan tas pat vispār neko nenozīmē-ir cilvēki,kas ir ļoti daudz sasnieguši bez visām superizglītībām-tas nav noteicošais. un no tevis tik lasu-mamma,mamma,mamma. nu nez-mana mamma dod man kādu padomu tikai tad,ja pati uzprasos... citādāk viņai pat prātā nenāk mūsu attiecībās līst-kur nu vēl manējam zvanīties un pieprasīt paskaidrojumus-un kaut kā-pa kalniem un pa lejām-bet 3 gadus esam kopā un viss ir kārtībā! pašam ar savu dzīvi jātiek galā,jo vecāki neatbalstīs mūžīgi. abi vēl esat bērni,tādēļ uzskatu,ka attiecības turpināt nav vērts. bet sava taisnība ir arī puisim. tikai ne tajā,ka tevi pazemo. ja būs lemts,tad satiksieties kad būsiet nobrieduši pilnībā. tagad nav vērts.
05.08.2011 17:15 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ej prom!Tu esi pelnījusi ko labāku!Tā ir vislabākā motivācija-tas,ka nevēlies turpināt mocīties šādās attiecībās.
Es savas attiecības ar bijušo arī marinēju ilgi.Man likās,ka viss jau būs ok,varbūt es visu pārspīlēju utt.
Nekā.Viņš spēja ar mani manipulēt un es kā idiote ticēju.Līdz beidzot man acis atvērās un es vēl tagad nožēloju,ka neaizgāju uzreiz,bet biju stulba un tērēju savu laiku,ļāvos šaubām,vilku garumā.
Es aizgāju,kad beidzot ieraudzīju cik pretīgs cilvēks viņš patiesībā ir.
05.08.2011 17:20 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Te parādās paradoks, ka visas tik gudras dot padomus un pie tam daudzu labus.
Bet šādi jautājumi katru dienu parādās un no tik pat gudrām padomu devējām.

Izdariet secinājumu pašas, kāpēc šādas problēmas atkārtojas neskaitāmas reizes!?
05.08.2011 17:21 |

Reitings 1668
Blonde-Tu mani sauc par bernu?Tu esi amna vecuma,tad jau Tu ar esi berns!Sava dzive esmu visko redzejusi un saviem gadiem esmu vecaka,driz ja kas,24!Un kas tad,ka mamma,mamma?Man prieks,ka vina mani mil,nevis ka citam-meitas dzerstas un 13 gados dzemde bernu!Un vina nejuacas,kad ienak prata!Kam tad man zvanit nakts vidu,ja mani zimet no dzivokla tiesa teksta?Comon-Tu nezini cik smaga kopuma ir situacija!
05.08.2011 17:44 |

Reitings 1668
Heartkiller-man tapat,spele ka pats grib,vins var visu darit-nakti nebut majas,atbraukt kad grib,bet nedod dies ES ta izdarisu-busu vazajusie sun ar citu d****!Nekad neesmu atlavusies pat ar citiem sarakstities,ko vins ir atlavies.Var milot piedot,bet visam ir savas robezas,kam tads modelis apmierina-ludzu.
Un piekritu Virietim.
05.08.2011 17:46 |

Reitings 1668
Un par izglitibu-nesaku,ka visiem,bet dalai ka vins,doma,ka augstaka ir s*** un nenoverte,ka esmu izglitota,nevis Lienes ielas padibene.
05.08.2011 17:50 |

Reitings 1705
godīgi sakot, man ir bijušas divas attiecības, kur vajadzēja saņemties aiziet un es nesaņēmos, visu laiku mocījos. Beigās aizgāju, bet tad jau bija tik tālu viss novests, ka vienkārši sāka rasties riebums pret to otru cilvēku, tad jau vairs nebija grūti to izdarīt. Tagad domāju - es tik daudz savas dzīves pazaudēju to cilvēku dēļ, žēl nedaudz :)
05.08.2011 17:58 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Mārdžisita - Mums ļoti līdzīgi. Kāda Tavējam izglītība? Jo mums sanāca tā, ka man jau augstākā drīz kabatā, bet viņam tikai 9.kl. Un viņš man pārmeta to, ka man nav nekā ar ko lepoties.
05.08.2011 17:59 |

Reitings 1705
Vīrieti - secinājums ir vienkāršs "viegli teikt, grūti darīt".
Man bija grūti, beigās saņēmu mācību, tāpēc jau gribās pabrīdināt citas meitenes, bet tas nenozīmēs, ka viņas to darīs, jo katrs pats no savām kļūdām mācās.
05.08.2011 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)