Skirsanas...

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas,tik agri augsa brivdienas neesmu bijusi...

Beidzot laikam esmu sanemusies aiziet...Un tas,kas lasija vakar diskusiju,ne tikai del ta,ari,bet del vis kopuma.

Pec vakardienas sapratu,ka vins ir nepateicigs attieciba pret maniem vecakiem,kas devusi vairak,kaut pasiem trukst...Vins vakar runajot ar manu mamu pa el uzlika skalruni,lai vina mamma dzird,ko maneja saka...Es biju soka,bet manai mammai teica,ka esot viens un masina...Un manai mammai pateica,lai vina nebazot savu degunu musu attiecibas un nedodot vinam aiz muguras man naudu!Es biju soka! Vinam ir 21 gads,mammai 58,lai es atlautos ta vina vecakiem pateikt!Nerunasim kada saruna izvertas ar vina mammu-vina uzskata,ka ir normali,ja 11 nakti majas un nepazvana,ka no darba bus velak,jo parasti 6 beidzas,uzskata,ka normali ir kiveties un plesties,ta visiem esot!Un beidzot sev pateicu-TA NAV!UN NAV NORMALI!

Un veel...teiksiet ko nu par tadu nieku prom,bet vins ir ari palaidis rokas,rupji stridos apsaukajis un esmu ta mulke,kas tic lugsanai,lai nepamet.Ka rakstits zurnala LILIT-BET VINS TAK MANI MIL...

Cik gari sanaca...Bet jautajums-mulkjigs-mani sez velnins,kas saka neej prom!Bet zinu,ka ir pienacs bridis to darit!Visas tas lietas un vel pie tam-pirmaja dzives gada,kad jabut roza brillem,kaut gan vina mamma saka,ka tiesi otradi 1 gada plesoties,bet-NEPIEKRITU.Vakar vins palika pie mammas,ne zvana neko,es piezvaniju un ticu,ka vacos prom un kur meklet atslegas.Vins sapsihojas,ka vienpuseji pienemu lemumu,bet,ka mani milot loti un durvis pie vina vienmer bus atvertas!!!Saku-brauc majas un izrunasimies ka 2 pieaugusie nevis pa tel,uz ko bija atbilde- esmu pie mammas un iedzeris alinju...Ok!

Piedodiet gari sanaca,bet tik gruti spert to soli ;(

Ka Jus sanematies aiziet? (s)

05.08.2011 09:27 |

Reitings 1668
Blusa-situ preti-MAN TIESI TAPAT!Visur citur speru zemes,bet attiecibas ka pele-pii pii,un kraju kraju ala visu sapi un kad dodu valja,tad nav labi... :D
05.08.2011 13:11 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es nesapratu kas tur bija ar to mammu, bet nu izklausās čalis pēc kaut kāda demagoga un vīzdegunīga puišeļa, kurš iedomājas, ka pazīst visu dzīvē. vienkārši saņemies un ej. Zināms, tas ir grūti, bet tas ir solis uz kaut ko labāku. :)

Es pati arī nevarēju saņemties to izdarīt, bet kad beigās pateicu, ka tiešām nekas nesanāks, bija ļoti ļoti grūti, bet tomēr - solis uz kaut ko labāku ;)
05.08.2011 13:12 |

Reitings 1668
Esmu bijusi maita,kam ari sanemu preti tadu vertejumu tiesa mutiska veida-sterva utt...Ka saka,pats sevi jau neredz.
05.08.2011 13:13 |

Reitings 1668
Anna-mana mamma vinam zvanija un jautaja,kas notiek,kapec moca mani un nav majas,kapec beg no problemam,nevis tas risina.Vins bija aizlaidies pie savas mammas,iesledza skalruni,lai vina mamma dzird ko maneja saka...Un vins vinai pateica-lai nebazot degunu musu attiecibas,21 gadigs perdelis manai mammai,kurai 58,vinam,es atvainojos vel kakat un kakat lidz mammas pieredzei un dzives gudribai.
05.08.2011 13:16 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Mārdžisita - esam ļoti līdzīgas, man tieši tpt! :-D Un tas man besī, ka to nenovērtē un turpina šitā izturēties. Un manējais arī manās acīs sāka manu mammu nolikt! Un es tikai klusēju! Tiešām nesaprotu, kā es tā varēju! :-O
05.08.2011 13:17 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
O jā, es arī tai nedēļā biju maita un saņēmu arī tādus apzīmējumus.
05.08.2011 13:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
1) Tas ka viņš neizrāda cieņu pret tavu māti, vecāku cilvēku liecina par viņa audzināšanu, principā es viņa uzvedību uztvertu kā ņirgāšanos pret tavu mammu, un uzskatīto to arī pret jebkuru citu cilvēku, bet tava māte ir tev vistuvākais cilvēks, tas nav pieļaujami!
2) Ja viņš ir palaidis rokas pret tevi, rupji aizskāris tas nozīmē ka viņš arī Tevi neciena, vai Tev ir pieņemami dzīvot tādās attiecībās? Ja Tev tas ir pieņemami tad turpini ar viņu dzīvot (cīnīties), jo nekas īsti nemainīsies! Iespējams cieņu izpelnīsies tikai tad kad pacelsi buras un aiziesi! Es protams ļoti labi saprotu, ka ja cilvēciņš ir sirsniņā tad grūti ir aiziet, esmu par to domājusi, taču savelc pati plusus un mīnusus, izvērtē situāciju kā ir labāk, vai ciest pēc viņa izderībām, vai ļaut iespēju kādam iekarot tevi daudz patīkamākam un labākam vīrietim. Jo godīgi, lai arī nezinu kā viss ir patiesi, pēc tava stāstītā par viņu ne tikai šajā diskusijā bet arī citās spriežu ka viņš ir memļaks, tāds mammas dēliņš, līdz vīrietim viņam ir tālu! Atrodi taču sev pienācīgu vīrieti ;)
05.08.2011 13:25 |

Reitings 1668
Es atkal nekluseju un dabonu...Tagad saprotu,ka vins ir liekulis,jo kad vina gjimene nelikas ne zinis,dzivoja pie manas MAMMAS,raudaja uz pleca,ka vecaku trukst,pateicoties man,visi salaba un tagad skrien tur un aizmirsa ka bija...Mazs un siks,dzive vel prieksa,ok man ar tikai 23 bet mana gjiemen ir ieaudzinajusi kaut kadas vertibas un cienu pret vecakiem,lai kadi vini butu.
05.08.2011 13:26 |

Reitings 1668
Gurri-Tev zelts mutee :) Bet vins to neuzskata par necienu...Darba pie vietas nevienu pielikt nevar,raustas,bet majas,ka kungs un karalis.To,ka vins ir memmes delins uzzinaju vakar un ari to,ka vina mate uzskata par normalu runat preti vecakiem cilvekiem,galvenais,ka pret saviem muti nevar pavert,jo zin,ka dabus,to ar vakar vina mammai pateicu,jo mers bija pilns.
05.08.2011 13:28 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Mārdžiste, gluži manas domas, šeit ir problēma audzināšanā nevis kaut kāds personiskās problēmas! Viņam jau tā psihe ir samaitāta, iespējams viņam ģimenes būtība ir sveša, un pat pieļauju ka savā ģimenē ir redzējis sava tēva/patēva necienīgo attieksmi pret sievieti, tādēļ neapzināti šo scenāriju neapzināti atkārto! Šādos gadījumos uzskatu, ka palīdzēt var tikai speciālists un ja pats vēlas un atzīst savu problēmu, jo problēma ir psihē! Tā uzskatu par visiem tiem kuri sit savas sievas, pazemo, emocionāli aizskar! ;-)
05.08.2011 13:31 |

Reitings 1668
Gjimene palesas jau,bet nekad neesmu dzirdejusi,ka tevs rupji lama mammu vai iekausta,nekad,vins ari to macijis,bet manejais,ka no citas pasaules...Un ka jau teicu,vakar saku vina mammai,ka pirmaja gada jabut visam skaisti,nevis sist un rupji lamat,bet vina saka-ta tak ir visiem un tiesi pirmaja gada visi plesas!Biju soka un sapratu-nav verts,nav verts!
05.08.2011 13:33 |

Reitings 86
Reģ: 29.01.2009
Es daļēji varētu piekrist viņam par to ka tavai mammaim nav jājaucas jūsu attiecībās, jums pašiem jāmācas viņas veidot. Bet neatbalstu to ka viņš runāja pretīm, jo viņš varēja mierīgi noklausīties ko viņa saka un tad rīkoties kā pats uzskata par pareizu. Bet ne vecākiem ne draugiem nav jālien jūsu attiecībās.Man ar šobrīd ir smags posms attiecībās, bet man ne prātā nenāk ka mans tēvs vai māte tagad varētu draugam zvanīt un ko teikt kā viņam būtu jārīkojas.Tās ir mūsu attiecības un mums pašiem ir jātiek ar to galā.
05.08.2011 13:39 |

Reitings 1668
Bet ka saka mana mamma-es nedzemdeju meitu,lai vinu sistu un lamatu...Un fakts tas,ka ari vina vecaki jaucas LOTI daudzas lietas,ka finanses,cik terejam un kur,bet viniem nesaka NEKO!!!!!Jo zin,ka dabus bietee.Bet mana mamma takk milja,visu piedos.
05.08.2011 13:42 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
...un satikās ceļa galā divi memmīši un nezināja, pa kuru ceļu lai iet...
05.08.2011 13:47 |

Reitings 1668
Kurs butu tas otrs?Ja doma mani,es neskrienu pie mammas sudzeties un nesledzu skaljruni lai dzird otra mamma.
Un es zinu kur iet,tapec neber uz brucem sali!LOL
05.08.2011 13:49 |

Reitings 86
Es uzskatu ka nevienam no vecākiem ne tāvējiem ne viņa nav tiesības jaukties.Es pēc tam draugu piebeigtu ja man viņa tē†is vai mamma piezvanītu un kaut ko pārmestu, man neviens no viņa radiniekiem un manējiem neuzdrošinas kaut ko pateikt vai tu tā vai šitā, kaut gan māsas ir mēģinājušas, bet tad ātri saprot ka otra attiecībās nav jājaucas. Kad atjaunosi šīs attiecības vai izveidosi jaunas tad vairs nepieļauj tādu kļūdu,kad vecāki var maisīties pa vidu, lai cik labas attiecības jums būtu.
05.08.2011 13:54 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Par memmīšiem sauc tos, kas nespēj atrauties no mammas. Tev mamma labākā draudzene- pati rakstīji. Nu nevienam nav patīkami, ka viņu aprunā viņam pazīstamiem cilvēkiem. Iedomājies, kā tu justos, ja par visu, kas ar tevi un jums abiem notiek līdz visiem sīkumiem par to momentāni tiktu informēta tava drauga mamma, visas viņa bijušās un viņa draugi.
Un draugs tev ir tāds pats. Sastrīdējās ar tevi, un- aidā- mammītei brunčos atpakaļ!
Divu pieaugušu cilvēku attiecībās nav vietas tik pārspīlēti tuvām attiecībām ar mammu/vecākiem. Viņiem nav jāzina katrs strīds un katra nianse un kur nu vēl zvanīt otram un skaidroties. To sauc par cieņu pret partneri. Ja kaut kas nepatīk, jārunā ar partneri nevis mammu.
Abi vēl esat morāli nenobrieduši. Droši pamet viņu. Jums abiem ir jāpieaug un jāatrod sevi. Ja būs īstais- atradīsiet ceļu atpakaļ viens pie otra. Īstie cilvēki nekur nepazūd.
05.08.2011 13:57 |

Reitings 1668
Kapec ta notika,tad stastu-vakar vins aizbrauca prom,zvana mana mamma un jauta-ko darat-es saku(meloju!) Nu ko skatamies TV!VINA PRASA-VINS ARI?ES -JAA JAA!Mamma man saka,bet ka,tiiko vinam zvaniju,vins saka,ka ir darba!Pec minutes-pie mammas!Mana mamma necies,ka melo un es meloju,lai vina nezin par musu situaciju,tapec ar zvanija.Un vel faktors,pie mums ir mans krusttedls un vinam nebija kauna pie berna sita darities.
05.08.2011 13:59 |

Reitings 86
Un protams ka neviena māte jau nedzemdē bērnu lai ļautu kādam darīt pāri, bet arī nav tiesības zvanīt un otram mācīt kā rīkoties.
05.08.2011 14:00 |

Reitings 86
Bet kapēc jāmelo ka viņš ir ar tevi kad nav, viņš ko bez tevis nevar no mājas iziet?Vai tad visu laiku jābūt kopā?
05.08.2011 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits