Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

tilapijas fileja

 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011

tātad, nekad neesmu taisījusi zivi, šī būs mana pirmā reize, nopirku tilapijas fileju sasaldētu, bet nav ne jausmas kā pagatavot. skatījos netā, bet pārsvarā ir ceptas cepeškrāsnī, mana krāsniņa ir gaužām slikta, atpdedzina visas kūkas, bet iekša paliek šķidra(pēc tā es spiežu), vai tomēr zivi tur var cept? un ko man likt viņai klāt? tikai plikus filejas gabaliņus? padalieties ar padomiem. mājās diemžēl nav nekāda baltvīna vai kkā tāda, skatījos ka pārsvarā šo zivi gatavo ar baltvīnu.

03.08.2011 19:24 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
gatavotu tā pat kā laša fileju :D

vnk atsaldētu,tad sagrieztu mazākos gabaliņos.. apmērcētu miltus un olā un ceptu uz pannas :D

es gan šo zivi neesmu ēdusi :) bet pieņemu ka tā var cept :)
nekas oriģināls :)
03.08.2011 19:27 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
tur jau tā lieta, ka es nekad neesmu cepusi zivis tāpēc nav ne mazākās nojausmas kā cep zivis :-) tātad cep tāpat kā karbonādes galiņu?
03.08.2011 19:30 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
nū, jā, tikai zivs nav jāizklapē :)

var jau arī rīvmaizē cept, bet man garšo labāk miltos (l)

es nez, varbūt tā tilapijas fileja ir savādāka, kā citas zivis, varbūt jācep savādāk :)
03.08.2011 19:32 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
ook, paldies došos cept, nez kas sanāks :-D
03.08.2011 19:34 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
neaizmirsti garšvielas :D

pēc tam pastāsti, kā sanāca :D

lai zinu kas tā par zivi :D
03.08.2011 19:35 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
neaizmirsti garšvielas :D

pēc tam pastāsti, kā sanāca :D

lai zinu kas tā par zivi :D
03.08.2011 19:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es neesmu gatavojusi tilapiju. Bet šonedēļ plānoju izmēģināt vienu recepti ar mencu. Domāju, ka ar to Tavu zivi var tāpat darīt. Vispirms fileja ir jānomazgā, jānosusina, jāsagriež gabaliņos, tos jāapvārta zivs garšvielās, miltos, jācep eļļā, lai veidojas zeltaina garoziņa. Pēc tam atsevišķi jāapcep padaudz sīpoli (ja neēd, tad var arī bez tiem). Zivi jāliek vienā lielā vai vairākos mazos cepeškrāsnī izmantojamos trauciņos, pa virsu jāliek sīpoli un jāpārlej ar olām, kas sakultas ar pienu. Jācep 30 min 180°.

Bet man tiešām nav ne jausmas, kas tā tilapija ir, varbūt kāda īpaša pagatavošana tai nepieciešama :-D
03.08.2011 19:48 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
pagatavoju, sanāca laba, mm. (l)
03.08.2011 22:42 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
agnesiite - pika - kā tu gatavoji? :)
03.08.2011 22:46 |
 
Reitings 79
Reģ: 29.01.2009
tilapija man personīgi liekas visgaršīgākā no "baltām" zivīm (l) parasti olā un mīklā un tad uz pannas, bet ja pavisam slinkums apcepu tāpat un arī ir labi
03.08.2011 23:04 |
 
Reitings 79
Reģ: 29.01.2009
tilapija man personīgi liekas visgaršīgākā no "baltām" zivīm (l) parasti olā un mīklā un tad uz pannas, bet ja pavisam slinkums apcepu tāpat un arī ir labi
03.08.2011 23:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits