Randiņtēma...

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Šorīt, dzerot savu rīta kafiju, aizdomājos par randiņiem, iespējams tāpēc, ka pašai nesen bija randiņš un tas manī raisīja nelielas pārdomas, un ne jau tāpēc, ka tas bija neizdevies, bet kopumā par randiņu būtību un to nozīmi. Tāpēc vēlētos, tīri intereses pēc, zināt jūsu viedokli :-)

Kas jūsuprāt ir randiņš, raksturojums,varētu pat teikt, kāda ir jūsu definīcija randiņa apzīmējumam?

Kāpēc jūs ejat uz randiņiem? Vai uz visiem randiņiem esat gājušas ar pozitīvām emocijām?

Un par ziediem, vai jums patīk, ja pirmajā randiņā dāvina ziedus. Zinu, ka ir daudzas sievietes kam tas nav būtiski, un pēc idejas tā jau arī ir, galvenais pavadīt kopā labi laiku, bet tomēr...

Esmu paskaitījusi,ka pavisam kopā man ir bijuši 15 randiņi (nezinu, vai tas ir daudz vai maz) un no visiem 15 randiņiem vienu reizi man uzdāvināja ziedus pirmajā randiņā...Tā kā pēc dabas esmu izteikta romantiķe, tad katru reizi aizejot uz randiņu man sanāk vilties, jo nav ziedu,kurus tik ļoti gaidu,protams, protams, tas nav primārais, bet man gribētos to puķīti. :-D

Tad kā ir ar jums meitenes? :-) (l)

Varbūt varat padalīties ar interesantiem stāstiem un viedokļiem :)

03.08.2011 16:22 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Chau (l)
Agraak,man bija daudz randinju,bet tas bija ljoti sen,kad veel man bija gadi 16;17.Bija arii ziedi dazhkaart,nezinu,man patiik.Peec tam no 18 gadiem man bija 3.5 gadu ilgas attieciibas.Izshkjiiros nesen.Un pirms paaris meeneshiem,kaadiem 2 laikam,man bija randinjsh ar kaadu,ar kuru mums radaas abpuseejas simpaatijas jau pirmajaa reizee kad ieraudziijaam viens otru.Nu randinjsh kaa randins,kino,vakarinjas..ziedu nebija,bet galvenais jau sajuutas.Izgaajaam no restoraana,bija jau nakts,kaadi 12.Lija kaa pa Jaanjiem :D Skreejaam uz mashiinu,bet te peekshnji vinjsh mani apstaadina un jautaa,vai driikst mani noskuupstiit,tas bija tik romantiski.Protams,sekoja veel randinji,un tagad mees esam kopaa,esmu laimiiga.Pats jautraakais laikam tas,ka saakaam dziivot kopaa peec 2 nedeeljaam :D Bet katru reizi kad kkur ejam,sajuuta ir kaa randinjaa.. (l)
03.08.2011 17:30 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
nuuuu.. tā kā mani pirmie randiņi nekad nav bijuši tādi klasiski - kafē+kino vai kāds plānots baļļuks - man ziedu nav bijuši..
Ir bijis randiņš slidotavā - mīnus 15 grādos... ir bijusi balle, kur es ar ziediem vienkārši nekādi nevarētu.. ir bijis visādi ... bet tos ziedus man kompensē nākošajos randiņos :D, kad ir ieplānota kāda kafejnīca vai tējnīca :)
03.08.2011 17:38 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
jums daudzām tik forši randiņi,vai interesanti bijuši,es arī sapņoju par kko aizraujošu :-D
03.08.2011 17:41 |

Reitings 152
Ziedus pirmajā randiņā man ir dāvinājis tikai viens puisis, un es ar viņu esmu kopā jau 7 ar pusi gadus. ES nedomāju, ka ziedi 1. randiņā ir obligāti, bet šoreiz šis zieds - maza jauka rozīte neapzināti ietekmēja manu lēmumu. Roze stāvēja vāzē un nenovīta 3 mēnešus, toreiz es nodomāju - patiešām no sirds, šis ir mans īstais :-)
03.08.2011 17:43 |

Reitings 49
Reģ: 14.07.2011
smirnoff - skaists un romantisks stāsts (l) :-)
03.08.2011 17:46 |

Reitings 2226
suudinjsh tu ko???trīs mēnešus nenovīta,tā kāda hibrīdnātre bijusi :-D
03.08.2011 17:46 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Tā kā mans Mīļotais ziedus uzskata par galīgi nepraktiskām lietām, tad loģiski pirmajā randiņā viņus nesaņēmu :-D Kā viņš saka: "Tad jau labāk šokolādi Tev uzdāvinu, to vismaz va apēst" :-D
Tāpēc pašā sākumā sēdējām pie viņa dzīvoklī, dzērām tēju un ēdām šokolādes batoniņus :-D
Tagad jau ir "izaudzināts" un šad tad viņš man tos pasniedz, visbiežāk tad, kad vēlas pielabināties :-D

Bet nu jā, tagad randiņu nav bijis, uiiiij, cik sen. Tā randiņa sajūta ir tad, kad tiekamies, kad viens vai otrs ir kkur aizbraucis prom, kaut vai uz divām dienām (l)
03.08.2011 18:06 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Man pašam riebjas klasiskie randiņi, kur nerodas nekādu emociju.
Kino manā izpratnē ir pilnīga izgāšanās pirmajā randiņā.
Es vienmēr randiņā daru kko tādu, ko parasti nedara randiņos. Ja nevēlas manu variantu, bet klasisko( to ko visas te aprakstija), tad vienkārši būtu gatavs uzreiz braukt projām. Jo nevelos sausi parunāt un garlaicīgi pavadīt laiku.

Tāpēc randiņš būs atšķirīgs vai nebūs vispār. Bet līdz šim neviena nav izvēlējusies klasisko randiņu. Tieši tāpēc randiņi vienmēr beidzas neķītrā noskaņā.
03.08.2011 18:19 |

Reitings 2226
Viiirietis
lasot pirmo teikumu sapratu kāds būs pēdējais :-D,es uzreiz atcerējos vienu fake randiņu,kur džeks man uzdāvināja garās zeķes,rozi un pasniedza glāzi šampja,tad sagribēja lai ar viņu paseksoju autiņā :-D :-D :-D,es tagad tā sasmējos :-D
03.08.2011 18:28 |

Reitings 2226
trakaa_vaavere /rēc un vārtās pa zemi/ :-D :-D :-D
03.08.2011 18:28 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
trakā_vāvere, man jau ir klusas aizdomas, ka Viirietim ir nedaudz apnicis malties pa seksa portāliem, un viņš klusībā cer, kādu šejienes skuķi dabūt uz kādu negarlaicīgu randiņu :-D :-D Nevaru iedomāties citu iemeslu viņa klātbūtnei šeit :-D
03.08.2011 18:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Viirietis, Tev kāda līdzība ir ar to profila bildi?
03.08.2011 18:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
randini ir tiksanas ar preteja dzimuma parstavi, kas tevi raisa simpatijas vai vnk ar merki iepazities tuvak.

ir davati ziedi. skaisti. :-)

esmu gajusi ar pozitivam emocijam. ja ari man nav bijis ipasi labs garigais, tad tas nenozime, ka tas visai pasaulei ir jarada.
03.08.2011 18:39 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Es par šo tēmu aizdomājos ikreiz, kad kāda mana brīvā draudzene stāsta par savu kārtējo superīgo vai ne tik skaisto randiņu :-D

Tad es aizdomajos, ka ne reizi neesmu bijusi randiņā, vienmēr sanāk ar čaļiem satusēt kaut kā tāpat, ballītes vai caur draugiem un tad izpaliek šis randiņu periods 8-)

Bet es to laboju (l) Esot kopa ar draugu nu jau gandrīz 3 gadus, mums bija pirmais, lielais, īstais randiņš (l) Pie Laimas plkst. sagaidīja mani ar 19 skaistām rozēm, devāmies paēst un biju pārlaimīga par mirkli, kurā tobrīd atrados :-D (l)
03.08.2011 18:41 |

Reitings 2226
luīzeluīze man ar tāda nojausma, bet es joprojām rēcu,uzreiz nāk prātā tas mans aizraujošais vīrietis (kautgan glīts pēc vella bija) :-D , jā,žel ka neesmu tik vaļīga un nepratos par zeķēm un nātri pateikties :-D
un jā to smuko feisiņu ieraudziiju atkal citā iepaz.portālā, tas man uzdzen neviltotu smaidu :-D,oriģināls randiņš :-D

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Gurri - ir ir viņam līdzība!

Kā nekā, viņam bildē rakstīts "Armani" jo viņš grib lai kāda satiekas ar viņu! :D

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Randins - romantisku un visadi citadi patikamu sajutu sakopojums. Pukje bija passaprotami, ka jadavina, ipasi pirmajos randinos.
03.08.2011 19:46 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
randiņi,randiņi..neesmu skaitījusi, cik bijuši :-D, vispār man nepatīk,kad dāvina puķes, bet 1.randiņā tomēr patīkami saņemt un dīvainā kārtā arī reti kad nedabūju savu puķīti :-D.
ir gadījies,ka uz randiņu piekritu iet,jo bija garlaicīgi un draudzenes bija aizņemtas ar savām lietām, mājās negribējās sēdēt.
vienreiz uz randiņu gāju ar sliktu garīgo,jo visa diena bija kā caur d*rsu, bet atcelt neko nevarēju,jo jau bija pārcelts :-D, bet nu,tā nekas beigās bija, puisim laba humora izjūta trāpijās, vakara beigās nemaz nevarētu pateikt,kāda diena bija :-D
03.08.2011 20:17 |

Reitings 608
Manuprāt, randiņš ir divu cilvēku satikšanās (romantiskā, ne tik romantiskā gaisotnē), kura laikā viņi cenšas uzzināt viens par otru vairāk.

Es atceros savu īsto, pirmo randiņu. Viņš atnāca ciemos pie manis ar daudz mandarīniem (mana un viņa mīļākie augļi) un mēs sēdējām tādu pustumsā un ilgi, ilgi skatījāmies viens otrā. Tā arī aizskatījāmies pusotru gadu. :)

Jāpiebilst, ka es esmu netradicionāla romantiķe. Man nepatīk grieztie ziedi, uzspēlētais romantisms. Es esmu spontānā romantisma piekritēja.
03.08.2011 20:45 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Gurri
Man ir tāda pati bilde darba elektroniskaja parakstā.
Līdzība ir ļoti tuvu...
Bet tā kā te lielākā daļa meiteņu tikai gudri runā un nevēlas atklāt savu īsto personību, tāpēc arī man bilde te neparādīsies.

Gan jau būsi pamanījusi, ka nostāja meitenēm ir ļoti asa un kritiska. Īpaši pret vīriešu pretēju viedokli un tas pastiprina nevēlēšanos atklāt savu personību.

Man draugam bija jautrs randiņš. Iepazinās oho.lv un pagāja ļoti ilgs laiks līdz sarunāja randiņu,jo viņai it kā regulāri kāds uzmācas randiņā un grib seksu uzreiz. Meitenei bildē skaists augums, gari bruni un perfekti taisni mati. Un izcili simpātiska seja. Bilde arī profesionālā līmeni.

Bet randiņā atnāca meitene ar nedaudz apaļāku augumu. Tādiem pašiem matiem, bet seja bija atbaidoša. Dzeks pilnīgā sašutumā saka, ka tā taču nebiji tu bildē. Viņa atbild, bet es esmu tik līdzīga viņai :D Vienīgā līdziba sanāca tikai matu krāsa :D
Protams, dzeks nezināja, kā ātrāk beigt randiņu bez aizvainošanas. Un pēc tam brīnijās, kādi tad tie vīrieši bija uz randiņiem, kuri viņai tik ļoti uzmācās :D Viņš pat dzērumā neuzmāktos viņai.
03.08.2011 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits