Šorīt, dzerot savu rīta kafiju, aizdomājos par randiņiem, iespējams tāpēc, ka pašai nesen bija randiņš un tas manī raisīja nelielas pārdomas, un ne jau tāpēc, ka tas bija neizdevies, bet kopumā par randiņu būtību un to nozīmi. Tāpēc vēlētos, tīri intereses pēc, zināt jūsu viedokli :-)
Kas jūsuprāt ir randiņš, raksturojums,varētu pat teikt, kāda ir jūsu definīcija randiņa apzīmējumam?
Kāpēc jūs ejat uz randiņiem? Vai uz visiem randiņiem esat gājušas ar pozitīvām emocijām?
Un par ziediem, vai jums patīk, ja pirmajā randiņā dāvina ziedus. Zinu, ka ir daudzas sievietes kam tas nav būtiski, un pēc idejas tā jau arī ir, galvenais pavadīt kopā labi laiku, bet tomēr...
Esmu paskaitījusi,ka pavisam kopā man ir bijuši 15 randiņi (nezinu, vai tas ir daudz vai maz) un no visiem 15 randiņiem vienu reizi man uzdāvināja ziedus pirmajā randiņā...Tā kā pēc dabas esmu izteikta romantiķe, tad katru reizi aizejot uz randiņu man sanāk vilties, jo nav ziedu,kurus tik ļoti gaidu,protams, protams, tas nav primārais, bet man gribētos to puķīti. :-D
Tad kā ir ar jums meitenes? :-) (l)
Varbūt varat padalīties ar interesantiem stāstiem un viedokļiem :)