Ieminējos jau citā diskusijā,bet tomēr izveidošu jaunu,jo gribu dzirdēt konkrētus viedokļus-kā jūs rīkotos!
Katru dienu kko jaunu uzzinu no džeka un tās čiksas sarakstes (domāju,ka daudzas zina par ko iet runa!) un viss paliek interesantāks!
Kā rādās-tā meitene ir ļoooti greizsirdīga uz mani!Vakar pat džekam teica,lai mani izdzēš no draugiem/nobloķē,bet viņš-nē,ka nav vajadzīgs,tāpat jau mani ignorējot,vairāk kā nedēļu (kāpēc tad negrib/nevar izdzēst,ja viss tik tālu aizgājis??? "Ignorēšanas nedēļā" es taču pie viņa ciemojos :-D )
Viņa teica,ka pats ko ir savārījis lai izstrebj un viņš teica ok-protams,rakstīja man kko skypā,es nebiju,ziņa dzēsta.Domāju,ka man uzrakstīs un JA es būšu skypā,sāksies manis nolikšana,labu vārdu veltīšana no viņa!Jo tā meiča visu laiku ļoti intensīvi skatās manu profilu (lai gan ir bloķēta) un visu laiku domā,ka tie teksti,kas rakstīti-ir domāti viņai un sāk cepties,lai gan tas ir pavisam kam citam,jo es vnk viņu ignore!Viņai mani teksti traucējot! :-D Viņa atkal sūdzas džekam...Viņš jau pat pamanījies ielikt draugos viņu abu kopīgo bildi :-D Bērnudārzs!Un,lai tikai viņu pie sevis noturētu,sola nopirkt gredzenu (!!!) un plāno visu turpmāko!
Normāls puisis tā nerīkotos un izskatās,ka visu pa labam negrib nokārtot,kā rezultātā-laikam nāksies visu nokārtot savādākā ceļā!
Jā,rādās,ka par mani kko nojauš,džeks visu laiku viņai melo un tik visādi cenšas pie sevis pievilkt tuvāk ar visādiem vārdiem,solījumiem...
Vai kādai ir bijis līdzīgi?
Kā ieteiktu man rīkoties attiecībā pret abiem?