vīrietis&piekabe

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009

Iepazinos ar kādu jauku vīrieti. Aplido mani vienā laidā. Ir ļoti simpātisks, uzmanīgs, jauks. Nu viss ideāli. Bet ir viens "bet". Šodien viņš man pastāstīja, ka ir bijis precējies, nu jau šķīries. Tas vēl tā, bet viņam ir 3 gadus vecs bērniņš, kurš brīvdienās ir pie viņa.

Draudzenei kādreiz bija puisis, kuram arī bija piekabe. Rezultāts - šķiršanās.

Kāda ir jūsu pieredze, dāmas?

03.08.2011 02:29 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Nu a ko darīsi, ja vīrietis, piemēram, apprecējas 24-25 gadu vecumā. Un tagad bērnam ir 7 gadi.
Bērnu tā nevar izdzēst no dzīves. Bērns nav kā papīrs. Nesanāca - oi, izmetīšu.

Un es zinu vienu konkrētu gadījumu, kur vīrietis ir pateicis - nekad vairs ar savu bijušo sievu neiešu kopā. Kas bijis, bijis.
03.08.2011 03:27 |

Reitings 3084
ja vīrietis rūpējas par savu bērnu, tas tikai liecina par to, ka spēj uzņemties atbildību. Un nav ko visus gadījumus padarīt vienādus!! Pieņemt lēmumu, vadoties pēc meiteņu foruma viedokļiem nu gan nevajadzētu...
Ja vīrietis patīk, grāb tik ciet :-)
03.08.2011 03:30 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man ir draugs kuram ir veseli 2 bērni, un mani tas nebiedē, neuztrauc, man nav greizsirdības, un nesaprotu tos kuri par to ārkārtīgi satraucas un domā, ko nu tagad.
Ja tas cilvēks tev ir mīļš tad ir vai nav bērni, tas "ātrumu" nemainīs.
Grūti vienīgi ir tas, ka kaut kādā ziņā jādalās ar laiku, tas viss nepieder tev, bet tajā saskatu arī pozitīvā, labāk iemācīties respektēt otra laiku nekā rakstīt cosmo.lv ka džeks netiek sestdien uz tikšanos un tad tik varam gāzt samazgas virsū kāds kretīns, iemācamies nebūt arī egoisti un varam aizmirst privātīpašnieciskuma tieksmi, jo neviens nevienam nepieder.

Konnca, no tevis minētā rezultāta neviens nav pasargāts, šķirties var no vīrieša ar vai bez bērna, ja sieviete nespēj pieņemt vīrieša bērna, tad problēma nav bērnā bet sievietē, un ja vīrietis nespēj pieņemt sievieti rakstura nesaderības dēļ tad problēma ir vīrietī.
03.08.2011 09:38 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es neveidotu attiecības ar vīrieti, kuram ir bērni. Pirmkārt, man bērni nepatīk un es nespēju iedomāties, ka man vajadzētu pieņemt svešu brēkuli. Ja savs, tad vēl vismaz mīlestība kā pret daļu no sevis, bet tā ir daļa no citas, pilnīgi svešs bērns, kura izgājienus būtu jāpieņem. Man noteikti bieži rastos vēlme viņam iegāzt. Nē, tas nav man.
Otrkārt, bērns ir mūžīga saikne ar to otru sievieti. Esmu greizsirdīga egoiste un nespētu samierināties, ka vīrietis uzmanību velta vēl bērnam un bijušajai. Zinu, ka izklausās šausmīgi, bet es gribu būt vienīgā un vissvarīgākā. Bet tādam vīrietim vissvarīgākais vienmēr būs bērns.
03.08.2011 10:53 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Manējam ir divas meitas, personīgi iepazīstināta vēl neesmu, draugs uzskata, ka par agru, bet es gaidu tikšanos ar viņām. Ja mīlu viņu, tad pieņemšu arī bērnus. Man pašai arī ir meita un es pat meitenes nepazīstot visu laiku skaitu, ka mēs esam 5, nevis 3. ;-)
03.08.2011 11:09 |

10 gadi
Reitings 1554
Manējam ir 11 gadus veca meita! Dzīvo pie mammas, šad tad pie mums... Par "veca mīlsetība nerūs" pilnīgi neuztraucos, ar sava bērna māti nekontaktējas - saka, ka meita ir pietiekami liela un visu var sarunāt bez starpniekiem... Bez tam tas ir lielisks veids, kā novērtēt viņa spēju būt tēvam! :-D Es mīlu savu vīrieti, un bērns nav piekabe... Tā mūsdienās ir jau normāla prakse!
03.08.2011 12:14 |

Reitings 853
man nav pieredzes ar vīrieti, kuram ir bērns no iepriekšējam attiecībām.
bet domāju, ka tas nebūtu šķērslis.
03.08.2011 12:18 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu nu! Piekabe? Viņiem tas tomēr ir kopīgs bērns. Un es šaubos, ka tikai tāpēc, ka iepazinās ar tevi, viņš tagad bērnu slēps skapī! Ja tas tev tā traucē, tad labāk met visam mieru uzreiz, jo mazi bērni ātri pierod pie cilvēkiem un arī viņam pēc tam var būt sāpīgi!
Protams, svešs bērns ir svešs un tur tev nebūs nekādas teikšanas, bet ar tādiem vārdiem nevajag saukāties...
03.08.2011 12:26 |

Reitings 336
nekad neesmu satikusies ar virieti, kam berns, laikam jau tapec, ka esmu idealiste, kur attiecibas uzsak, kad abiem nav pagatne ne skjirtas laulibas , ne berni. Lai tas viss mums abiem butu pirmoreizi un kopa.
Bet pazistu cilvekus, kas veiksmigi pienemusi otra cilveka bernu un pat apprecejusies un audzina bernu kopa. Taa, ka katram savs
03.08.2011 12:54 |

Reitings 2186
Man prieks par sievietēm, kuras jau te izteicās, ka puišiem ir bērni, ka spējat pieņemt. Bet es tomēr esmu tā sieviešu šķira, kas nespēj pieņemt svešu bērnu. Nu pieņemt vēl jā, bet ne iemīlēt. Es gribu attiecības, kā te jau iepriekš meitenes minēja - bez pagātnes. Gribu uzmanību un savu laiku pavadīt ar savu vīrieti, bez viņa bērniem. Jā, iespējams, esmu egoiste, bet katra mēs esam savādāka. Tieši tāpēc arī gribēju dzirdēt dažādus viedokļus. Un labāk jau vīrietim prātu nejaukšu un došu vietu citai, daudz labākais un saprotošākai meitenei.
03.08.2011 14:12 |

Reitings 2186
Turklāt aizmirsu piebilst, ka vīrietis strādā par policistu. Arī nakts maiņas, dežūras, izsaukumi, risks. Tas viss nav priekš manis. :-/
03.08.2011 14:15 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Atvainojos, bet tas vārds "piekabe" skan ļoti vulgāri.
03.08.2011 14:57 |

Reitings 2279
Es gribētu autorei pajautāt nedaudz no citas puses - iedomājies situāciju - Tu biji precēta, laulībā piedzimis mazais, bet ar vīru izšķiraties.. Tev gribētos, lai Tevi pēc tam potenciālie draugi sauc par sievieti ar piekabi un uzskata, ka esi mazvērtīgāka par sievieti bez piekabes?!
P.S. Pieredze pašai ir dažāda - ir gan pozitīvi gadījumi, gan negatīvi gadījumi, taču visus nevar bāzt vienā maisā un teikt, ka vīrietis ar ģimenes pieredzi un bērnu ir norakstāms!
03.08.2011 15:28 |

Reitings 339
Pieredze ir, divi gadi (jau vairāk) kopā ar puisi, kuru mīlu, un kurš mīl mani, kurš bijis precējies, kuram meitiņa. Lieta tāda, ka jautājums ir tiešām muļķīgs, protams, gribētos pirmajai dāvāt bērniņu, bet- ir kurš gadsimts, nejau vnm apprecies ar cilvēku ar kuru pavadīsi visu mūžu kopā, nejau ģimenes nešķiras.. Ir daudzi pāri, kas šķiras un tas vīrietis, taču ir pelnījis būt laimīgs.. Kas viņam tagad vienam jāsapūst, jāaudzina bērniņš no attāluma, tev būs iespēja dāvāt viņam īstu 'himeni, kas vnm būtu blakus, mīlestību un lielākā daļa cilvēku- nesaiet kopā bērna dēļ, vismaz ne ieauguši cilvēki, jo dzīvē katram ir jābūt laimīgam, ne katram sanāk ar pirmo reizi! Manu vīrieti sieva pameta, aizejot ar citu, un protams nepiedeva, jo ir taču pelnījis būt laimīgs, nevis ar sievieti , kas nodeva mīlestību!
03.08.2011 22:42 |

10 gadi
Reitings 5929
Man pavisam neilgu laiku bija šāds draugs... BIJA :D iemesli, kāpēc neizdevās jau lielākoties minēti...nu nebija mums pa ceļam, nepatika man tā "otrās" loma... :) varbūt citam vīrietim tas sanāktu labāk, negribas visus vienā maisā likt, bet tomēr...
04.08.2011 00:25 |

Reitings 2186
Miiljaaaa*
Tieši manas domas. Esmu egoiste un negribu būt tā "otrā", brīvdienas pavadīt ar svešu bērnu. Redz, ir sievietes, kas to var, bet es NEVARU un NEGRIBU. Katra esam atšķirīga. Paldies, ka dalījāties pieredzē, bet es esmu izlēmusi. Tēma slēgta.
04.08.2011 00:57 |

10 gadi
Reitings 5929
Jā, man arī tieši brīvdienas sanāca ar mazo, ne katras, bet puse apmēram. Nebij jau tā, ka nebūtu labas emocijas, godīgi sakot, no bērna man bija tajās dienās daudz foršākas emocijas nekā no paša vīrieša.
Un jā, vienai der, citai nē... Nav, ko kasīties :-D :-P
04.08.2011 00:59 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Dzulianai, suncei, engelenam racionals domu gajiens - ir pieredze, kaa jadzivo gimene, ir pieredze, ka bernu kopt, audzinat u.c., kas tadam jaunam, brivam, zaloksnam var nebut.
04.08.2011 10:38 |

Reitings 1111
Hm. Man gan vīrietis ar "piekabi", kā saki, nešķiet problēma. Turklāt sadraudzēties ar trīsgadīgu bērnu ir daudz vieglāk nekā, ar piem, 10gadīgu.
Taču noteikti problēmas radīs nevis viņa bērns, bet gan bērna māte. Un tur gan sākas problēmas. :-/
Bet es domāju, ka varētu bērnu pieņemt ģimenē pilnībā, bet nezinu, vai man pietiktu pacietības, ar viņu tikties tikai nedēļas nogalēs, jo tādā gadījumā abas puses pilnīgi vienmēr jutīs to barjeru. Vismaz manā skatījumā.
04.08.2011 11:28 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ja mīl cilvēku, tad no bērna nenobīstas.
06.08.2011 01:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits