Sveikas meitenes! beidzot palicis diezgan vēsāks, tad gribēju jautāt kā tagad ģēbjaties? Velkas kleitas, šortus vēl? Šodien pēcpusdienā diezgan nosalu, bet džinsus vilkt negribās, bet smieklīgi izskatities ne tik..
Vasarīgāk, nekā pašā ''vasarā''. Pirmo reizi pa ilgiem laikiem uzdrošinājos uzvilkt baltu krekliņu. :D Un vēl savus sarkanos mini-džinsu svārkus. :) Nenosalu.
Valkāju garo kleitu,vai garos svārkus un krekliņu,džinsus un kko augšā.Kā arī legingus un kko klāt.Auksti nav un vismaz beidzot vairs necepī tik nāvīgi.
Pfff, itkā kādam jāatskaitās ko drīkst un ko nedrīkst vilkt! :-D Citi pa ielu staigā šortos un maikā, citi jakās un garajās biksēs! Es gāju biksēs un jaciņā. Ne es nosalu, ne mani kāds nosodija. :-D :-D :-D
Hmm, vakar staigāju kleitiņā un pie jūras peldkostīmā. :-D Nedaudz vēsāks bija, bet nu nosalt nenosalu. :-D Šodien arī esmu īsajos šortiņos un jaciņā. ;-) Citreiz siltākā laikā uzvelku bikses, vēsākā šortus, viss atkarīgs no garstāvokļa. :-)
Velku svarkus + bluzites, shodien ir lina bikses + maicinja. Jakas nevelku, jo mana apzinja vel ir vasara un ara ir silts. Ok, vismaz vairs nesvistu ka susljiks, bet nu par aukstumu nesudzos! Un laikam piederu pie tiem, kas ar neizpratni noskatas uz garamgajejiem adas jacinjas. :D
Man 5dien ballite uz kugjisha, vot tur gan ceru, ka nenosalshu vasaras kleitinja! :D