1.Nododamajai bagāžai izmēra ierobežojumi nav(izņemot sporta ekipējumu,mūzikas instr..kas jānodod atsevišķi,nu vismaz lielajās lidostās,cik esmu ievērojusi,bet cik nu saprotu,tas uz Tevi šobrīd neattiecas)

,tikai svara.Tad nu skaties,attiecīgi kādi ir Tavi atļautie kg.Ja ir svars par daudz nododamajai bagāžai,tad jāpiemaksā.Drīkst būt 15,9kg,galvenais,lai nav 16 un pāri.
2.Rokas bagāža drīkst būt kamera,dators,mp4,tikai tam visam jābūt vienā bagāžas vienībā(svaru un izmērus skatīt ryanair mājas lapā)
3.Rīgas lidostā esmu redzējusi somu ietinamo punktu,liekas,ka bija 5ls par vienu somu,bet esmu arī redzējusi cilvēkus tinam somas vnk pārtikas plēvēs.
Par mūzikas klausīšanos lidmašīnā-neatļauj klausīties mūziku,lietot datorus,kad ir pacelšanās vai nolaišanās, un ja nemaldos arī tad,kad ir ieslēgts signāls"piesprādzēties",tas viss drošības nolūkos.
Pasi un biļeti gan nav jēgas visu laiku turēt rokās,var arī pazaudēt.Tās prasa ejot cauri security point un tad pie iekāpšanas(ja vien pirms visa tā vēl neej nodot arī bagāžu).Neaizmirsti mājās uztaisīt check in un izprintēt biļeti ar svītru kodu.!!