"Viņa izskatās pēc jeb ko vīrieši necieš sievietēs?

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009

Ko jums zināmie vīrieši necieš sievietēs? Kādas izskata nianses, rakstura iezīmes? Jebkas, par ko viņi saka: "Man nepatīk", vai vienkārši nepatikā rauc degunu.

Šo jau pieminēju kādā diskusijā, bet tēmas iesākumam ļoti labi noder. :) Viņš atkal ir devies medīt. Nomedījis sievieti, uzaicinājis uz randiņu. Viss kā pienākas-labs restorāns, laba atmosfēra, glīta meitene, bet ak vai-viņa skatiens aizķērās pie spalvām daiļās būtnes degunā. Un tās nebija vienkārši pāris spalviņas, tas bija pamatīgs melnu spalvu kušķis, kas tur rēgojās. Lieki piebilst, ka otrais randiņš nesekoja, lai gan meitene jauka. Piebildu, ka spalvas taču var izgriezt, bet viņu tas nepārliecināja, jo vienmēr skatoties uz viņu prātā zīmētos aina ar spalvu kušķi.

01.08.2011 15:55 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Vēlreiz atkārotoju, ka diskusija nebija veidota, lai meklētu jēgu vai dziļas domas :) Lai nu kā, interesanti palasīt, cik tomēr daudz izvēlīgi vīrieši apkārt :) Es arī secināju, ka ar saviem blondajiem matiem, celulītu un cacisko stilu nepatīku daudziem, bet tas labi, vismaz lielākā daļa sieviešu var būt mierīgas-viņu vīrieši uz mani, katti un vēl dāžām šeit pat nepaskatīsies. Ja apskatīsies, tad šausmās novērsīsies :-D :-D :-D
02.08.2011 12:26 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
un šitas viss, ka vīriešiem nepatīk celulīts, šausmās novēršas kad ierauga riepu, nu ak dievs, viriesiem resns ir RESNS! Tiešam tadas kam tas viss ir uzkrītoši! Lai gan esmu sieviete un man pašai brīziem liekas ārprāc cik man milziga riepa, kāds celulits, bet vīrieši to neredz.. :-) Bija viena filma, kur tie nēģeri pārģerbas par tām blondīnēm, un bija viena tik laba vieta, kur vinjs aizgāja ar ''draudzenēm'' kopā iepirkties un iegāja ar vienu meiteni kabine, kamer vina laikoja drēbes, viņs skatijas ka vina apģērbjas un visu laiku domajam cik nereāli seksiga tā meitene un beigas vina uzvelk tās drebes un sākās - ak dievs, paskaties uz manu riepu, celulitu utt :-D nu ja kada ir redzejusi, sapratis par ko es runaju :D
02.08.2011 12:37 |

Reitings 15
Reģ: 28.04.2010
Manējais necieš īsus matus meitenēm, puiciskas vai mākslinieciskas drēbes,omīšgaruma svārkus, bezpapēžu apavus, pārāk daudz solārija un uzkrītošas kosmētikas.Viņam ļoti nepatīk rudmates - saka, ka nekad nevarētu ar tādu draudzēties. Nepatīk arī čīkstošas meitenes, kas neko nevar izdarīt un čīkst, ka tūlīt nolauzīs savu nagu vai samērēs savus baltos zābaciņus. Un nepatīk arī kautrīgas meitenes.
Tajā pašā laikā ļoti patīk blondīnes, jo garāki mati jo labāk, īsi svārciņi, augstpapēžu kurpes, gari sarkani nagi.
He, bet es pati tāpat mēdzu vilkt gan svārkus pēc ceļa, mati man nav baigi garie, bezpapēžu laiviņas un kādas baigās sporta bikses. Arī kautrīga mēdzu būt joprojām šad tad, kad uznāk. Nu neko - nečīkst. Domāju, pat ja nokrāsotu rudus matus - pieņemtu, jo mīl taču viņš mani, nevis manu matu krāsu :D Pieņēmis viņš ir mani tādu, kāda es esmu un tāpat sauc par viņa ideālo ;)
02.08.2011 12:44 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
pffff, var jau teikt, ka nepatiik tas un tas, bet gaume ir dazhaada, taapat kaa cilveeki. Vienam patiik maate, otram meita, citam kleita. ;-)
02.08.2011 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits