Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Experimenti

Reitings 17
Reģ: 06.06.2009

Sveikas,meičas! ;-)

Esmu gatava jauniem eksperimentiem..ar matiem! :-D

Atkal ir uznākuši mellie un gribu ko citu. Esmu blondīne. Gribu gaiši,gaiši brūnus matus. Ir doma nopirkt Loreal cream gloss - Satin Blonde matu krāsu. BET! mana dabīgā matu krāsa ir LV pelēkā. Sāku domāt,kas tad man beigu beigās iznāks - blondi gan jau nokrāsosies,bet saknes(kuras ir maziet ataugušas) gan būs nezināmā krāsā.. :-D

varbūt kādai,kurai ir arī LV pelēkā, ir paveicies ar Satin Blonde? Kas tad beigu beigās sanāk? HELP! :D

01.08.2011 14:23 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
"Esmu blondīne. " un " mana dabīgā matu krāsa ir LV pelēkā. " Neiet kopā. :D
Kā arī- " Esmu blondīne. Gribu gaiši,gaiši brūnus matus. " un "blondi gan jau nokrāsosies"
Līdz ar to- neko nesapratu, ko tu gribi no mums. :D Kāda tev ir tā krāsa, kādus tu gribi utt. :D
01.08.2011 15:13 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
No blondiem ( balinātiem ) matiem brūnā krāsa ļoti ātri mazgājas ārā.
Iesaku neeksperimentēt un aiziet pie friziera, kas arī tev ieteiks ko un kā vislabāk darīt.
01.08.2011 15:16 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Cloo, nu viss ir saprotams, skuķis ir krāsoti blonds, grib būt gaišbrūns, ir ataugušas saknes dabīgā pelēcīgā krāsā. Ja nokrāsos ar gaišbrūnu krāsu, kas paliks uz galvas??
Autorei, no pieredzes zinu, ka balināti mati neuzņem tumšāku krāsu - tā ātri izskalojas, var sanākt jocīgā tonī, tādēļ labāk aizej pie frizieres paskatīties, ko tur var darīt lietas labā.
01.08.2011 15:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits