Sveikas! (l) Esmu ļoti pievērsusies seriāliem par vampīriem, vilkačiem, raganām utt. Šobrīd skatos Teen Wolf, True Blood un gaidu, kad atsāksies The Vampire Diaries. Vai varat ieteikt vēl kādu seriāli, ko rāda šobrīd vai drīzumā turpināsies sezona?
Šķiet ka 5dienas beztēma... bet ne vēlāvakara beztēma :-D
Vārdsakot, tu mineji piekariņu! Tas jau būtu forši ja čalim ir pikariņš ar atslēgu un tev sirsniņu, ja pareizi atceros :-)
Man forša ideja liekas krūzīte arī! Bet ne jau paratsā! Ir tādas maģiskās krūzītes ;-) kuras ir melnas, bet kad ielej karstu ūdeni tad krzīte paliek gaiša un var redzēt tekstu vai attēlu, kuru izvēlējies uzlikt virsū! :-)
Jā, bija tāda lieta, man sirsniņa - viņam atslēdziņa. Viņam tie citi diez vai patiktu, divas sirsniņas pusītes viņš nesapratu :D
Nu tava ideja arī laba, man jau vēl ir laiks diezgan daudz, apdomašu :)
Un, ja kas - mēs laikam dalam lielu patiku uz Ian :-D
Supernatural, Vampire Diaries - šos ļoti gaidu septembri, kad būs turpinājumi! Un vēl no septembra sāksies Secret Circle, kas arī solās būt interesants! :-)
Charmed man ar ļoti patīk, tikai tur viss jau zināms, pirmās 4 sezonas tik daudz esmu skat;ijusies, ka visu uz priekšu zinu, pst replikas. : :-D
es gan sekoju :-P un nekaunos no tā :-D Interesanti jau, var daudz ko uzzināt, piemēram, to, ka viņš nav no tiem aktieriem, kam salmi galvā :-D Bet, nu, viņš man nav nekāda apsēstība, es arī citiem tml., kas man patīk, sekoju.