Labdien!
Vakar biju uz "Horrible bosses", iesaku visām-tik smieklīga filma,visu laiku smējos,noteikti skatīšos vēlreiz! :-) Pirmo reizi biju Multikino un man tur ļoti patika -lētas biļetes, mājīga zāle un atmosfēra tāda,itkā būtu nevis seanss visiem, bet gan privāts pasākums. Vakaru turpinājām ar kokteiļiem pie bāra,sarunām un boulinga spēli.Ļoti sen nebiju spēlējusi,likās,ka man nemaz nepatīk,bet sāc un iekrīti azartā. Un tad jau ar superlētu taksi braucām uz Kaijām, tur pavadījām pus nakti,satiku 100 un 1 paziņu, bet īpaši man tā vieta nepatika,biju tur naktī 1.reizi un visticamāk arī pēdējo -pārāk daudz cilvēku,ņemot vērā,ka nav pietiekoši liels dancefloors un nav tādu mīkstu sēžamo ,kā piemēram,Cabo. Ja gribi apsēsties,nākas sēdēt uz smilšaina soliņa,kas savienots ar galdu,pa kuru citi dejo. Kādos 4 ieripojām mājās. Šorīt jeb šodien pasūtījām no Vairāk Saules suši un zupiņas,tik gardas brokastis bija. Kopumā nedēļas nogale izdevusies,šodien tā pa mierīgo, plānoju braukt uz alfu, varbūt kaut kur tomēr ir kāda soma man. :-)