Kur varetu labi nopelnit?

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

Shii bus kartejaa gauduligaa tema par temu naudas par maz, nepietiek drebeem, izklaideem utt.. :(

Jau sak mesties domas, ka jabrauc prom no LV, jo nespeju viena pavilkt visus maksajumus:( padsmitnieces, kas komente, a cik labi, ka vispar ir darbinjs, var neatbildet. Man vienai par visu jarupejas, nav miljota cilveka, kas palidz vai kaa..shomenes piekjeru sevi, ka nav pat nopirkta neviena jauna drebite visu vasaru, un vispar skapi tukshums :(

Jums dazkart negribas pamest LV un doties nopelnit kur vairak - ta lai nevaajdzetu lauzit galvu par to, ka nav ko vilkt, nevar nekur aiziet, menesha beigas kapeiku jaskaita.... ?

31.07.2011 03:29 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Es tik tā - studiju kredīts jāatdod n-to gadu laikā, maksājot pa kādiem 10 Ls mēnesī. Bet labāk jau nemācīties un pakot auglīšus.
30.08.2012 16:27 |

Reitings 55
Reģ: 01.12.2009
Nesaprotu, kāpēc, piemēram, augļu pakošana tiek uzskatīts par kaut kādu..necienīgu darbu?
Sapako auglīšus, sapelni normālu summu, sāc mācīties un nemaksā nekādus sasodītus kredītus. Voila!
30.08.2012 16:32 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Nav jau necienīgs, bet izglītība noteikti nav lieta, ko atstāt.
Es esmu strādājusi darbā, kur par pusslodzi maksā 250+, biju tikai 3.kursā. Mācos ar studiju kredītu. Un esmu pilnīgi apmierināta ar dzīvi.
30.08.2012 16:36 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nu un, vik ilgi shita pliks sitisies pa natrem! Ja ir iespeja, brauc prom! Neviens jau nesaka tev braukt prom uz dzivi, aizbrauc uz paris gadiem. I naudinju sapelnisi, I redzesi ka citi dzivo, paplasinasi redzes loku.

Besi man, kad saka, ka citiem ir vel sliktak un nav ko chikstet! A citam ir 100x labak, kapec visi nem par piemeru tikai tos, kuriem sliktak. Noverte to, kas tev ir un tiecies pec ta kas tev nav! Ja tev ir veseliba, apnemsanas, jauniba, tad izmanto to, lai iegutu naudinju. Lai tas kam ir nauda censas iegut veselibu un jaunibu! Viss dzive ir harmonija!

Un meitenes, vai raknaties humpalas ir jusu merkis? Ja, es ari biju humpalu cienitaja un joprojam aizbraucu kko paskatities, lai parveidotu (DIY). Es nenosodo humpalas, jo cenas LV irtiesam neadekvatas un kvalitatei neatbilsotas, bet vai tad jums negribas attistities un iet uz prieksu un izaugt no ta?
Ja jau autorei nav naudas pat apgerbam, ko runat par kulturu, teatri, koncertiem, izstadem? Cilvekam ir jadzivo, nevis jaeksiste. Stulbi butu pec 20 gadiem atskatities atpakal un pateikt sev ar nozelu kada biju mulke, ka neizdariju ta un taa, ka nedzivoju.
Autore - tev visi celi vala, uz prieksu!
30.08.2012 16:46 |

Reitings 55
Sibilla, bet ne visiem paveicas tikt tādos darbos. jāskatās taču uz reālo LV situāciju. man prieks, ka kāds var un kādam izdodas, arī šeit, LV.
nepiekritīšu par izglītību - uzskatu, nav starpības, vai tu mācies tagad vai tos pāris gadus vēlāk.

piekrītu Dominikai, zelta vārdi - novērtē to, kas tev ir, un tiecies pēc tā, kā tev nav! un tieši tā - mēs esam jaunas, skaistas, veselas, darboties spējīgas - tikai uz priekšu! ļoti priecājos par tiem, kas labi dzīvo šeit, LV, taču - braukt prom, ja tiešām neredzi citas izejas, tas nav nekas nosodāms, galu galā, ir 21. gs., un katram ir tiesības dzīvot labi.
30.08.2012 16:52 |

Reitings 3350
oops, veca diskusija! Cerams, ka Grr mums pastastis ka tgd iet!
30.08.2012 16:54 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
uz kruīza kuģa var ļoti labi nopelnīt!
30.08.2012 16:58 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Varbūt vajag sākumā izspiest no sevis maksimumu un tad meklēt vietu ar piena upēm un ķīseļa krastiem?

nu i nafig?! lai nervus sačakarētu?!
30.08.2012 17:04 |

Reitings 55
Gaidām ziņu, grrr:)
30.08.2012 17:57 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
pedejas Latvijas dailjavas aizbrauks ...)))
30.08.2012 20:08 |

Reitings 313
ir bijusi vēlme pelnīt vairak, bet laikam ne ārzemēs...
kāpēc gan man, kā šīs valsts pilntiesīgai iedzīvotajai, pilsonei, būtu jāmeklē labāka dzīve ārpus tās.....!?
protams,esmu braukusi....kad mēnesi biju prom, jo puisis bija ārzemēs...sanāca pastrādāt tikai 1 nedēļu bet jau ar to nedēļu pietika lai saprastu,ka tomēr tas darbs kas ir te, ir daudz labāks..... lai gan samaksa protams, mazāka, nekā tur....

ir grūti kko ieteikt, vnk jāvirzās uz priekšu un janosprauž mērķi, ko vēlies un kā.....
30.08.2012 20:11 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Nedoma ka arzemes vienmer ir naudas ka spali!
Es stradaju jau 4menesi un nesmu ipasi vel neko nopirkusi un naudas ar nav!
30.08.2012 20:17 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man bija lidzigi, dzivojot Latvija, ka par savu algu neko daudz nevareju atlauties un ari papildus darbi vareja radities tikai sapnos, jo darba laiks tads, ka ar tiem brivais laiks nesakrita, ka ari macibam naudas nebija. Tagad ar vienu kaju esmu UK, domaju, ja man butu jaatgriezas un tapat atkal jaknapinas, turklat viena pati nemaz reali nevaretu izdzivot, nezinu vai to varetu. It ka milie gimenes tuvakie cilveki butu blakus, kas mani daritu laimigaku, savukart milota cilveka nebutu un kur tad tu meitene, galigi bez grasa pie dveseles un dzivojot diezgan briesmiga dzivokli kopa ar vel baru jaunu cilveku varetu normalu virieti atrast? Nereali. Seit man ir tikai virietis, nav ne draugu, ne radu, esmu darba meklejumos, bet bridinu, ka seit UK ari nemaz tik spidosi ar darbiem nav. Ziemelvalstu gals cerigaks, sapelnit ari varesi vairak. Man te viena pazistama meitene, kas dzivo UK nu jau 4 gadus, saka, ka iekrat te seviski daudz nevar, toties izglitibas iespejas seit ir labas - koledzas par brivu un vari ari krat naudu vai nemt kreditu izglitibai augstskola. Vispar man ir dusmas uz LV algu sistemu, ka menesa oficialie minimalie ienakumi neatbilst elementarako lietu cenam, sakot ar partiku un beidzot ar dzivokla apmaksu. Dzive jau pieradas, ka LV tik daudz cilveku nav vajadzigi ar augstako izglitibu, vajadzigi ari parasta 'melna' darba daritaji un nav nekads brinums, ka vinu trukst, jo stradat par 145 latiem menesi (nonemot nodoklus no 200 latiem) , tas vienkarsi ir nereali samaksat pat par dzivesvietu ziema, kur nu vel savadak. Pat vienistabas dziivokli irei nevar atrast zemaku par apmeram 200 latiem menesi. Viens par tadu naudu domadams neizdzivosi, kur nu vel kadu uzturesi, piemeram bernu.
30.08.2012 20:19 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Manuprāt, ārzemēs nav nekas TIK diži atšķirīgs. Ja galvas nav, arī Latvijā var strādāt par Maxima apkopēju, tikpat labi ārzemēs, ja noveicas un trāpies īstajā vietā, ir paziņas, valoda, izglītība + proti sevi prezentēt, var ļoti labos amatos tikt.

Es ārkārtīgi priecājos, ka tiku ārā no Latvijas bezcerības, šeit man vismaz ir iespējas, kuras jau izmantoju. No pozitīvā vēl var minēt, ka kļuvu patstāvīgāka, uzņēmīgāka, mierīgāka, uzzināju daudz ko jauna gan par sevi, gan dzīvi vispār.

Nav jau teikts, ka jābrauc prom pavisam, ir jau visādi īslaicīgi veidi, piemēram, Eiropas brīvprātīgais darbs; ja ir ļoti labas valodu zināšanas, var pieteikties uz privātskolotāju bērniem ģimenēs; tāpat valodu un citi kursi, apmaiņas programmas un vēl tūkstošiem dažādu veidu. Kas grib, tas var, kas meklē, atrod! :)
30.08.2012 20:20 |

Reitings 23
Reģ: 05.06.2012
Bieži vien par to sāku domāt. Arī ir vēlme braukt, strādāt, pelnīt normālu naudu un beigt knapināties..
30.08.2012 20:21 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
ir velme pec piedzivojumiem)))
30.08.2012 20:25 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Pats labakais jau ir tas, ka ari cilvekiem ar augstako izglitibu ir mazas algas, salidzinosi, ja esi sevi ieguldijis laiku un naudu, lai apgutu attiecigas prasmes, bet tevi, piemeram, noverte ar 350 latiem, turklat gadiem. Seit nerunaju tikai par zaliem gurkiem tikko no skolas sola. Jasaka gan, ka ari arzemes ta zale nemaz tik zala nav. Roza brilles atri vien nokrit.
30.08.2012 20:27 |

Reitings 55
Jā, bet mums tie griesti kādi ir, tādi ir. Ārzemēs tie nenoliedzami ir augstāki..tāpēc šķiet, ka ir vērts censties. Mācīties vietējo valodu un aiziet.
UK man gan liekas tāds nedaudz noiets etaps, tur reāli brauc lielākā daļa darba meklētāju. Arī ar ekonomiku tur tik spīdoši vairs neiet, protams, salīdzinot ar LV, ir vairāk kā ok.
Tās pašas Ziemeļvalstis, vāciski runājošās zemes - tas varētu būt perspektīvāk.
30.08.2012 20:50 |

Reitings 5
Reģ: 23.10.2014
Ja esi jauna, izskatīga, komunikabla un azartiska meitene, kurai patīk ceļot,
iepazīt jaunas vietas, cilvēkus un pieredzi, darbs, ko mēs piedāvājam,
ir domāts tieši Tev.

Mēs piedāvājam ļoti labi apmaksātu darbu pašos labākajos
un glamūrākajos klubos. Darbs ka ''Hostess meitenei''
(meitene zālē) uz konsumāciju sistēmas un darbs ka dejotajai.

Ja šī unikālā iespēja izmainīt savu dzīvi ir Tevi ieinteresējusi,
raksti uz e-pastu, lai saņemtu visu informāciju,
kas Tev jāzina.

Atgādināšu, ka INTĪMPAKALPOJUMU sniegšana IR PRETLIKUMĪGA, un klubi,
ar kuriem mēs sadarbojamies ar to nenodarbojas.

Alga no 1700 līdz 3000 Eur mēnesī

[email protected]

Facebook: Hostess Management Art; Bianca Key
23.10.2014 17:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits