Man bija lidzigi, dzivojot Latvija, ka par savu algu neko daudz nevareju atlauties un ari papildus darbi vareja radities tikai sapnos, jo darba laiks tads, ka ar tiem brivais laiks nesakrita, ka ari macibam naudas nebija. Tagad ar vienu kaju esmu UK, domaju, ja man butu jaatgriezas un tapat atkal jaknapinas, turklat viena pati nemaz reali nevaretu izdzivot, nezinu vai to varetu. It ka milie gimenes tuvakie cilveki butu blakus, kas mani daritu laimigaku, savukart milota cilveka nebutu un kur tad tu meitene, galigi bez grasa pie dveseles un dzivojot diezgan briesmiga dzivokli kopa ar vel baru jaunu cilveku varetu normalu virieti atrast? Nereali. Seit man ir tikai virietis, nav ne draugu, ne radu, esmu darba meklejumos, bet bridinu, ka seit UK ari nemaz tik spidosi ar darbiem nav. Ziemelvalstu gals cerigaks, sapelnit ari varesi vairak. Man te viena pazistama meitene, kas dzivo UK nu jau 4 gadus, saka, ka iekrat te seviski daudz nevar, toties izglitibas iespejas seit ir labas - koledzas par brivu un vari ari krat naudu vai nemt kreditu izglitibai augstskola. Vispar man ir dusmas uz LV algu sistemu, ka menesa oficialie minimalie ienakumi neatbilst elementarako lietu cenam, sakot ar partiku un beidzot ar dzivokla apmaksu. Dzive jau pieradas, ka LV tik daudz cilveku nav vajadzigi ar augstako izglitibu, vajadzigi ari parasta 'melna' darba daritaji un nav nekads brinums, ka vinu trukst, jo stradat par 145 latiem menesi (nonemot nodoklus no 200 latiem) , tas vienkarsi ir nereali samaksat pat par dzivesvietu ziema, kur nu vel savadak. Pat vienistabas dziivokli irei nevar atrast zemaku par apmeram 200 latiem menesi. Viens par tadu naudu domadams neizdzivosi, kur nu vel kadu uzturesi, piemeram bernu.