Man nu ļooooti vienkāršs šķiet vienā argentīniešu restorānā noskatīts saldais - vēlās zemenes vēl ir dabūjamas, tā kā varbūt noder.
Vajadzēs zemenes, melnos piparus un plombīra saldējumu (šo es pati taisu, bet nu ērtāk/ātrāk nopirkt). Sagriež zemenes pusītēs (vai uz 4 daļām, atkarībā no ogu lieluma), liek katliņā uz mazas uguns, pieber brūno cukuru (nedaudz, jo ogas pašas par sevi saldas), uzliek vāciņu un pakarsē līdz tās kļūst mīkstākas. Tad pieber melnos maltos piparus (es īpaši nežēloju, bet nu tas tomēr no katra garšas izpratnes individuālā faktora atkarīgs) un atstāj uz kādam 20min. Pa to laiku saliek trauciņos saldējumu un tad pārlej pāri ar to zemeņu masu (tur sanāks tā, ka ir gan zemeņu mērcīte, gan zemeņu gabali). Nu ļoti vienkārši! Ar saldētām ziemā ari var, protams. :-)
Ā, un ja ir grils, tad, piemēram man, nu ļooooti garšo apgrauzdētas ananāsu šķēles (svaigā ananāsa) ar kļavu sīrupu. :-P