Labvakar, mīļās! :-) Man te ir vairākas interesējošas tēmas, tā kā, lūdzu, lasām un dalāmies ar zināšanām! 8-)
1. Kur var dabūt pīli? Fileju, stilbiņus, veselu - jebko? Biju Stockmann, biju Sky, biju Rimi - nav. Tiešām tikai medījot? :-D (t)
(no zosu aknām arī neatteiktos, bet to laikam pavisam nereāli dabūt)
2. Zinu, zinu, ka līdz mācībām vēl mēnesis, bet man jau iedomājoties, ka atkal būs kā iepriekš, kļūst tā neomulīgi. Tātad... kā lai pārvar savu rīta slinkumiņu (un vakara arī) un piespiež sevi iet uz lekcijām un mācīties? (s) Tā ironiski, bet man mājās ir visādas efektīvās mācīšanās rokasgrāmatas, kā būt labam studentam un tml.. Nu nelīdz kaut kā! Iesakiet man kaut ko no pieredzes! It kā jau zinu, ka vajag interesi un tad viss aizies pats no sevis. Man interese ir, bet problēma ir tajā, ka man parasti viss tāpat sanāk. (s) Nu, nav jēgas pūlēties, ja tāpat varu tikt cauri. Bet nu šāda vidusskolas domāšana augstskolā tomēr tā kā neder.. :-|
3. Kā pieradināt āra kaķi pie kastītes? Man kļūst nedaudz (..) tā kā apnicīgi katru rītu celties 5os, lai tikai to minku izlaistu ārā, jo sāk ņaudēt un prasīties. Šodien, piemēram, nogulēju un pamodos, jo sajutu to raksturīgo neforšo smaku. |-)
4. Meitene, kura ieteica Milk Oolong tēju pirkt MC2 - pie sveramajām vai jau gatavā iepakojumā? Ja gatavā, tad nebija gadījumā Ahmad Tea ražojums? Šo šodien Stockmann nopirku, bet nu ne uz pusi nav tāāāda. Ceru, ka tur kaut kas cits un labāks :-D (apstiprini to, lūdzu :-P)
Labi, dāmas, lai jauks vakars un atbildam uz maniem jautājumiem, jā! 8-)
Starp citu, šādam laikam nu ļoooti piestāv aromātiskās sveces un džeza mūzika. (l) Man mājās mazie svētki pašai sev. :-P
Ā, un ja kādai vēl kas jautājams, laipni lūgtas izmantot šo diskusiju. ;-) :-)