Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

gandrīz ideālas vakariņas- saldais

 
Reitings 167
Reģ: 30.01.2011

Sveikas! Varbūt kāda no jums vakar skatijās raidījumu Gandrīz ideālas vakariņas ar Baibu Šteinu. Un pievērsa uzmanību saldajam, kuru viņa gatavoja no šokolādes sieriņa. Es īsti nesapratu brīdi, kad viņa izņēma no ledusskapja sieriņu ar pārslām un.. ko viņa tālāk darīja, tik tiešām lika katlā kurā vārijās ūdens??? Lūdzu apgaismojiet mani, varbut jūs sapratāt ko viņa darīja jeb vienkārši zināt šo recepti un varat pateikt. Jo saldais tiešām izskatijās interesants un samērā vienkāršs, gribu pamēģināt. :)

29.07.2011 00:40 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
aaammm :)
sarakstīšu secību :P
1) izņem sieriņus no iepakojuma
2) iemērcē olā, pēctam brokastu pārslās, pēctam atkal olā, pēctam atkal pārslās un tā kādas 3x, līdz sieriņu redzēt nevar.
3) liec saldētavā saldējuma kastē uz pāris h.
4) pēctam ņem laukā un vāra nevis ūdenī, bet eļļā.
spokos bij ļoti līdzīga recepte, tikai ar plombīra saldējumu, principā viss tas pats.. ;)
29.07.2011 00:45 |
 
Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
es pati neskatījos, bet man vecāmāte stāstīja...tātad patur ledusskapī kamēr nedaudz sacietē.un tad ņem ārā un meta viņus nevis ūdenī, bet eļļā :-)
29.07.2011 00:46 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man arī interese-cik ilgi apmēram jāvāra? :-)
29.07.2011 00:48 |
 
Reitings 167
Reģ: 30.01.2011
eļļā parastajā? un eļļu kārtīgi uzkarsētu un cik ilgu viņus turēt tajā eļļā? :-D
29.07.2011 00:48 |
 
10 gadi
Reitings 1326
Reģ: 29.01.2009
Šodien, kad pirku Kārumus, atcerējos par vakardienas raidījumu. Arī sagribējās. :-D
29.07.2011 00:48 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Tās pārslas vajadzēja vispirms ar mīklas rulli ritīgi saberzt smalkas.
29.07.2011 00:48 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
Es ar noskatījos recepti,domāju kaut kad uztaisīt... :-D
Paulinna ,kā tur ar to saldējumu? :-D
29.07.2011 00:50 |
 
10 gadi
Reitings 1326
Reģ: 29.01.2009
Piparen, jā.
29.07.2011 00:50 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
esmu shito eedusi agraa beerniibaa,ome sen zinaja sho recepti!
elljaa pietiek apcept paaris minuutes!
29.07.2011 00:51 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es vakar tieši neredzēju, bet izklausās super ņammīgi,būs jāpamēģina, man vēders vēl vairāk sāk rūkt :-D
29.07.2011 00:51 |
 
Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Rīt aizbraukšu uz laukiem un noteikti uztaisīšu (l)
29.07.2011 00:51 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
pēc tam padalaties, kā ir! (l)
29.07.2011 00:53 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet vai kaada zin, cik ilgi jaavaara eljaa? es neatceros, bet gribeetos pagatavot :-)
29.07.2011 00:54 |
 
Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Neesmu skatījusies to raidījumu, tā kā grūti iedomāties, kas tas ir, bet vai tas gadījumā nav tāds, ka saldējumu/sieriņu apvāļā olā un pārslās, liek cepties un tad sanāk tāda pacietāka čaula un iekšā mīksts (nu saldējums vai sieriņš)? Ja tā, tad vienreiz biju ko līdzīgu ņēmusi double coffee un taaaaa mocījos :-D Tik grūti bija ēst tā, pa pieklājīgo :-D
29.07.2011 00:56 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ne vairak ka 5min ja protams eļļa bijusi uzkarsēta!!!
29.07.2011 00:57 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
Kurpīte, http://www.spoki.lv/receptes/Ka-pagatavot-ella-varitu/368564 pačeko, draudzene bija taisījusi un teica, ka esot ļoti gardi :)
29.07.2011 01:03 |
 
10 gadi
Reitings 1326
Reģ: 29.01.2009
Es esmu kaut kad, kaut kādā krogā tādu saldējumu ēdusi, viņš gan bija nesadrupinātos kellogos, ja vēl klāt konservēti ananāsi. (l) :-)
29.07.2011 01:06 |
 
Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
paldies... ;-)
29.07.2011 01:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits