stopēšana: sliktie atgadījumi

Reitings 387
Reģ: 29.01.2009

sveikas!

bieži vien nākas dzirdēt, ka stopēšana ir nedroša un bīstama. tātad- cik daudzām no jums ir gadījies nepatīkams stopēšanas atgadījums?

28.07.2011 20:26 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
nevar jau tā teikt,bet man nav bijuši slikti atgadījumi (tfu,tfu,tfu)
visi ir bijuši superpozitīvi.
ar draudzeni diezgan bieži stopējam no mājām uz vecrīgu (aptuveni 40km) :)

esam nostopējušas divus krievus, kuri riktīgi sakarīgi, bail jau mazliet bija, bet šie mums uzdāvināja cigarešu paciņu un iedeva vizītkarti, teica, ja kas, lai zvanām, šie mūs izglābs ! :D :)

nesen stopējām ar draudzeni uz liepāju, beigās nonācām talsos ar diviem ļoti jaukiem puišiem, nodzīvojām tur divas dienas un šie atpakaļ vēl mājās atveda. tā bija viena no manām labākajām nedēļas nogalēm vispār. :)

vienreiz gan nostopējām taxi. domājām,brīnums,ka šis visp apstājās. beigās viņš prasīja mums naudu. mēs teicām,ka nav,iedevām kaut kādus latu un bēgām prom. :D

man jau liekas ļoti pozitīva pieredze, var sastapt daudz jaunus cilvēkus. un mazliet jau var pēc tā cilvēka redzēt, vai vedīs tevi uz mežu vai ne.

29.07.2011 17:00 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
ir gadījies. tāds 80 gadīgs vecis piedāvājās. ka samaksās vēl un aizvedīs kur vajag (viņš nebrauca līdz manam galapunktam). izturējos ļoti neitrāli un tiku vaļā. pēc tam bija jāturpina stopēt, jo biju pusceļā. vairs negribējās :-D :-D bet uzreiz nākošā mašīna apstājās un veiksmīgi!
29.07.2011 17:09 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Stopeejusi esmu 2x muuzhaa - vienreiz trijaataa ar draudzeneem kaadu 16 gadu vecumaa Jaanju vakaraa, un vienreiz kopaa ar vecmammu - mees visi kopaa aizbraucaam uz veikalu peec buuvmateriaaliem, bet sanaaca sapirkties vairaak, nekaa bija paredzeets, vietas mashinaa pietruuka, taapeec vajadzeeja kaut kaa no Maarupes un Riigu nokljut :D Baigi forshs onkulis toreiz patrapiijaas :) Bet nu tas bija sen, tagad laikam nesanjemtos stopeet, bail, un arii stopeetaajus nekad nenjemu, kaut gan biezhi vinjus redzu... (t)
A, veel man bija liidziiga situaacija kaa engelenam, tikai nevis ar stopeetaaju, bet ar vasarniicas kaiminieni - no saakuma paluudza aizvest liidz Riigai, tad liidz pasham rajonam (labi, piekritu, jo tas ir pavisam blakus man), bet, kad iebraucaam vinjas pagalmaa, veel staastiija, pie kuras ieejas piebraukt :D
29.07.2011 17:25 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
sava laika stopeju 4gadus katru 5dienu no Dobeles uz Rigu-patika bija super laiks,jautri interesanti-galvenais atrak..ar mani ir ta bija-ja nostopejot masinas durvis atverot jutu negativas emocijas(intuicija)ieksa nekapju saku paldies un aizveru durvis.
Bet ta nekaa slikta nav bijis tikai pozitivi,visadi uzaicinajumi,jauki cilveki...
29.07.2011 18:36 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Ar draudzeni bijām slinkus iet 4km, nostopējām ....
šis visu ceļu stāstīja par lāču medībām, mēs sīkas būdamas sabijāmies:D
29.07.2011 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits