Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Portāli darba meklētājiem

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010

Sveikas! (l)

Man ir radies tāds jautājums- vai jūs, piemēram, tādos portālos kā e-darbs.lv esat aizpildījušas tur esošo CV formu , arī pievienojot prasīto foto, un pēc tam spiežat tikai "pieteikties", vai arī tikai paskatieties vakances un sūtas pašas savu CV uz norādīto e-pastu? Man kaut kā negribas pildīt tās formas šajās mājaslapās, tādēļ es izvēlos otro variantu. (t)

Un vēl- vai ir nepieklājigi sūtīt e-pastus un apjautāties uzņēmumiem, kuri nekādos portālos nav likuši sludinājumus? :-)

28.07.2011 14:25 |

10 gadi
Reitings 1283
:-)
28.07.2011 14:30 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ja ljoti gribas atrast darbu, tad gan sutu CV, gan aizpildu piedavatas formas, gan atsaucos uz sludinajumiem.

Savu pirmo nopietno darbu dabuju vnk nosutot Cv uz visiem attiecigas nozares uznjemumiem, bez nekadiem sludinajumiem. Pec paris meneshiem viena no tiem paradijas vakance un mani pienjema.
Tapec es noteikti iesaku sutit! :)
28.07.2011 14:33 |

10 gadi
Reitings 1283
Paldies, Zakji. Es arī esmu nodomājusi aizsūtīt savu CV uz vēlamās nozares uzņēmumiem, un tad jau redzēs, kas būs. Ja nu paveicas. :-) Pa galvu jau par to neviens nesitīs. :-D
28.07.2011 14:35 |

10 gadi
Reitings 1283
Zakji, es Tev vēl gribu pajautāt- vai Tu, kad sūtīji e-pastus uz tiem uzņēmumiem, kam nebija sludinājumu, jautāji par kādu konkrētu vakanci, piem., vai viņu uzņēmumā nav vakanta sekretāres vieta? Un sūtīji arī motivācijas vēstules? :-)
Es laikam šobrīd pēc muļķes izklausos. :-D :-D Ja nebūtu tāda cosmo, kur visu pajautāt, sen jau būtu pa savam visu izdarījusi. :-D
28.07.2011 14:56 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Vaiij, es neatceros. Tas bija pirms kadiem gadiem. :D Studeju turismu un sutiju uz visam viesnicam. Man shkjiet, ka sutiju Cv un motivacijas vestuli, kur aprakstiju savas zinashanas un to, kapec mekleju darbu tieshi viesnicu sektora.

Mineju ari to, ka interese darbs recepcija vai rezervacijas nodaljas. Es domaju,ka kadi amati jamin kaut vai piemera pec, jo ka citadi darba devejs zinas, vai Tevi interese nodaljas vaditaja vai apkopejas vakance..

Protams, rekjinies ar to, ka uz kadiem 80% Tavu e-pastu nebus atbildes, vismaz ne uzreiz. Vel 10% automatiski atbildes - Paldies, Jusu CV tiks saglabats datu baze (kas logjiski, netiks izdarits :D ) un tad jau paliek ari kadi %, kas pec kada laika iespejams aicinas uz parrunam. Lai veicas! :)
28.07.2011 14:59 |

10 gadi
Reitings 1283
Paldies. (l)
Es jau arī ceru uz veiksmi. Dubultam nodrošinājumam vēl iekļaušu šo punktu savā plānotajā domu kolāžā. :-D
28.07.2011 15:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits