kā uzticēties?

Reitings 59
Reģ: 27.07.2011

ar draugu bijām kopā gadu, kad uz dažiem mēnešiem pašķīrāmies. tagad jau kādu laiku esam atkal kopā, esam izrunājuši pagātnes problēmas un, ja godīgi, viss ir pat labāk nekā sākumā :)

tomēr, kamēr bijām pašķīrušies, viņam bija sakars ar citu meiteni. un ne ar kuru katru, bet ar to, kas regulāri apgrozās viņa labāko draugu kompānijā.

zinu, man nav tiesību viņam ko pārmest, es arī necenšos. es uzticos, bet jūtu, ka tomēr dziļi sirdī tas tomēr sāp un pie mazākajām problēmām draud izlauzties; lielākoties aiz sajūtas, ka viņi vēl kontaktējas, lai gan man nav ne jausmas, vai viņi tiešām to dara.

man negribas sabojāt šīs attiecības; viņš ir lielisks puisis. bet es jūtu (īpaši, kad sanāk retāk tikties), ka man ir grūti atkal pilnībā uzticēties, un tas ļoti sāp.

kā uzticēties?

27.07.2011 20:34 |

Reitings 59
ojā. nākamgad abi braucam uz gadu mācīties uz dažādām valstīm. būs grūti un, ja tā godīgi, man nav ne jausmas, kā būs tālāk un cik ļoti šāda veida attāluma attiecības darbosies :-/
28.07.2011 01:04 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
1. Vajag atrast nodarbi, ar ko nodarboties, lai sev nav jāp** prāts ar stulbām domām.

2. Vajag atklāti izrunāties par to, kas sāp, nevis pie sevis sacerēt lovestory un citas dēkas.

3. Ja pat kaut kas ir bijis, ir jāprot aizvērt durvis uz pagātni, ja saki, ka šobrīd Jums viss ir lieliski.

Ps. Kādēļ pati par to visu runāju tik pārliecinoši? Tādēļ, ka pati nespēju piedot 3 gadu vecus notikumus, kurus regulāri bāžot sejā nonācu līdz tam, ka cilvēku gandrīz pazaudēju. Ir jāsaprot, ko tu gribi! Un es sapratu, ka nevēlos šo sev tuvo cilvēku pazaudēt un tādēļ esmu gatava aizvērt durvis uz pagātnes notikumiem, kuriem vairs nav nozīmes manā dzīvē, jo dzīvoju tagad un te! :-)
28.07.2011 01:15 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
nu man vispār pārmeta, ka es šķiršanās periodā biju izklaidēties :)
28.07.2011 02:50 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nu kad mees pashkiiraamies, mees arii jaajaamies ar citiem :D ko tagad celibaatu ieveerot? :D pretiigi jau ir, bet nu neko dariit, taada dziive. vai nu sadziivo ar to vai meklee citu.
28.07.2011 12:32 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011
nocciole, ak vai, arī attiecības no attāluma pazīstamas - pati biju gandrīz gadu ārzemēs.. nu labi, kopā mēs ar manējo sākām būt tikai, kad mans laiciņš prom jau gāja uz beigām, bet nu cilvēkam ar manu emocionālo uztveri nekas veselīgs tas nav. visu laiku domā, ko viņš dara, ar ko, vai tev nemelo, vai nav jau atradis citu,kas spēj sniegt arī fizisku klātbūtni.. pilnīgs trakonams...nodrebu, to visu atceroties. (t)
28.07.2011 13:36 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man liekas, ka daļa no jums neuztvēra pašu problēmu. Draugu kompānija nozīmē, ka tie ir draugi nevis mīļākie. Un ja tiklīdz šiem attiecības sašķobījās, šis aizskrēja pie vienas no draugu kopmānijas, tātad tur visu laiku bija lielas simpātijas. Abpusējas. Un kā tad tagad lai autore zin, ka viss beidzies? Nav neviena loģiska argumenta, kas apstiprinātu, ka tur nekā vairs nav. Tāpēc arī šaubās.

Viss būtu savādāk, ja tā būtu sveša meitene.
28.07.2011 13:38 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Lollipop uzrakstīja tieši manu viedokli. Laikam šobrīd vajadzētu teikt - neuztraucies, viņš taču ir izvēlējies Tevi, tātad viss kārtībā, bla, bla, bla... Patiesībā šīs simpātijas, visticamāk, nav pārgājušas, tikai Tavs draugs vai nu ir pietiekami stingrs raksturā, lai apsvērtu visus PAR un PRET, vai nu nav. Ceru un vēlu, lai ir. ;)
28.07.2011 13:42 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
viedoklis no citas puses! :D
esmu meitene, kas bieži uzturas džeku kompānijā kā vienīgā sieviešu kārtas pārstāve..līdz ar to daudzām to puišu meitenēm rodas aizdomas,ka man ir kkas ar viņu puišiem...bet TĀ NAV!!!! viņi man ir vnk čomi, bērnības draugi un faktiski kā brāļi..
saprotiet, mēdz būt meitenes- vnk draudzenes...es tam esmu dzīvs pierādījums..
28.07.2011 22:26 |

10 gadi
Reitings 212
Neviens jau neapstrīd to,ka var pastāvēt vienkārši draudzība vīrieša un sievietes starpā.. te tā situācija mazliet citādāka:)
28.07.2011 22:36 |

Reitings 59
galante, un kā tev viss kopumā ir līdz šim izdevies ar attāluma attiecībām? :-)

laikam ticu tam, ka šādas attiecības vai nu saved kopā ciešāk vai arī attālina.

bet vispār jau tagad esmu iemācījusies, ka šāda veida attiecības prasa ļoti daudz darba ar sevi. tomēr mēģinu to uztvert pozitīvi, jo tādējādi mācos pārvaldīt pār savām emōcijām. smags darbs :-D
01.08.2011 22:25 |

10 gadi
Reitings 212
nocciole, ui - manas attiecības vispār ir nestandarta un nekādos rāmjos neieliekamas. Var saukt mani par bez-lepnuma-sievieti,bet nu manējam vēl iepriekšējās, kuras NEIZDODAS aizmirst, rēgojas tam visam pa vidu un zinu, ka - kad biju projām, viņam vēl bija tās attiecības (kaut pārmest īsti neko nevar-tad vēl it kā nebijām kopā, bet viņu jau mīlēju un, protams, bija smagi - domāju,ko viņš tagad dara, ar ko kopā, kas notiek, vai nemelo, utt., utjp. - vispār traka bezpalīdzības sajūta)..
Tu ļoti precīzi pateici par to darbu ar sevi un iemācīšanos valdīt pār savām emocijām - tas varbūt pat ir viens no lielākajiem ieguvumiem, ko sieviete var gūt šādās attiecībās, kad nevarētu teikt, ka viss 100% kārtībā.. ja viss būtu ok, tad tādā "siltumnīcā" mēs arī dzīvotu, bet dažnedažādu "citu" sieviešu klātesamība un mūsu emocionalitāte kopā dod vienkārši fantastisku skolu, kā apieties pirmām kārtām ar SEVI un otrām kārtām - kā nešaustīt vīrieti.
irr viņi muļķīgi radījumi, bet bez viņiem nevar. :-D
01.08.2011 23:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!