mani arii lidz shim neviena meistare nav apmierinaajusi shajaa zinjaa. es laikam esmu kaut kaada perfekcioniste, labaak staigaaju bez tiem nagiem, nekaa ieraugu kaadu kasjaku. man liekas, ka cena arii tomeer visu izsaka, es pat buutu gatava maksaat 20ls katru reizi, lai tik buutu pilniigi perfekti un nebuutu kur piekasiities :D
Es arī ilgi meklēju .
Aizgāju pie vienas - uzliku pa 19 un biju smagi vīlusies. :-/
Atradu zelta rokas - lieku pa 13 (profilaksi), varu staigāt ilgi, kvalitāte apmierina. :-)
Tik žēl, ka tā nav Rīga.
un īstenībā 20 lati ir maz. cik pētīju, labi meistari 100 $ vien par gēlu pāri īstajiem nagiem + dizains prasa . ar pagarināšanu, akrila puķītēm un citiem sīkumiņiem , ap 300 $ sanāk . pie tiešam alba meistara . vienk latvijā cena ir zemaka un attiecīgi kvalitāte .
man svariigs ir nevis dizains, bet pefekta forma, perdektas liinijas, perfekti applaans geela slaanis, shausmiigi riebjas, kad liek biezu slaani un peedeejaa komentaaraa meistare taa arii liek, peec bildeem vismaz taa izskataas, esmu peetiijusi jau labu laiku vinjas darbus draugos, nu hotj ubej nepatiik. Man uz to dizainu pa lielam načehatj, galvenais, lai tas ko mineeju ir perfekti, varbut visparastaakais francis.