Ja godīgi, domājot par šo tēmu, man gribas teikt, ka latviešu tauta ir viens liela aunu bars, jo balso par to politisko spēku, kas "man patīk", nevis reāli apskata to programmas un vispār ideoloģisko piederību.
Smieklīgi ir strīdēties par to, kuri ir labāki - pārnacionālisti VL, vai arī SC ar, šeit minēto, Krievijas backgroundu. Ja godīgi, brīžiem liekas, ka SC darbojas vairāk valsts interesēs nekā VL, jo VL izkliedz tikai populistiskus saukļus un viss ir vērsts uz "latviešiem". Nevis kā celt un attīstīt Latviju, bet latviešus. un tā ir liela starpība. Es neatbalstu ne vienu, ne otru iepriekšminēto politisko spēku.
Visi tik traki īd par to Krieviju. Bet ja tā padomā. Pasaulē ir divas lielvalstis/lielvaras - ASV un Krievija. un Krievija mums ir kaimiņvalsts. un sadarbība ar šo valsti IR vajadzīga. Žēl, ka arī jaunajā paaudzē ir tik liela daļa, kas nespēj aizmirst pagātnes notikumus un uztver Krieviju kā "lielo, ļauno vilku". Neapšaubāmi, Krievija ir ambicioza valsts ar imperiālistiskām iezīmēm. Tagad tikai nevajag pārprast, ka esmu pro - krieviska.
Par ko es balsošu - nav ne jausmas, jo uzskatu, ka vnk nav par ko balsot.