Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

(ne)pareizā izvēle..

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010

ahh man(21) ir iestājies apjukums dzīvē, attiecībās, sirdī..tātad mana situācija:

..Dzīvoju ar puisi(23) jau 2 gadus kopā..šos 2gadus viņš nekur nav strādājis un pat arī netaisās, jo viņš un viņa māte negrib, lai viņš bojā savu veselību ceļot lāpstu pa 200 -300Ls mēnesī..kā viņš pats saka-ja strādās, tad tikai savā labā, nevis citiem vergos..Es pati strādāju jau no 17gadiem..un dzīvoju patstāvīgi...tad nu tā pagājušajā nedēļā vienā pasākumā iepazinos ar vienu džeku(23)..pēc izskata viņš nav īsti mans tips, bet nu man patīk..viņš mani atrada one.lv, sākām tur sarakstīties..gandrīz katru dienu līdz rītausmai sarakstījāmies..līdz beidzot 5.dien viņš mani uzaicināja ciemos...nu aizgāju, protams, savējam sameloju, ka pie draudzenes iešu pasēdēt...bija tik jauki būt ar viņu kopā-atkal līdz rītausmai runājāmies un tādā garā..nebija ne skūpstu, ne seksa, jo es galu galā esmu aizņemta meitene...šim puisim savos 23 gados ir 3-istabu dzīvoklis(jo viņš domā par nākotni), auto, darbs....uzreiz saku-es nēesmu materiāliste.. :-) nu lūk -sanāk, ka esmu krustcelēs...savam puisim jau es pateicu, ka, ja līdz septembrim viņš neies nekur strādāt, mums būs jāšķiras...man jau tagad sāp sirds par to domājot, bet uzskatu, ka esmu pelnījusi labāku dzīvi..man gribas stabilus ģimenes ienākumus, nevis gaidīt no viņa mātes naudu..īstenībā jau es esmu 99% pārleicināta, ka viņš neies strādāt..un tas sāp vēl vairāk..jūtu, ka jau pamazām attālinos no viņa.../mani kaitina, ka viņa māte viņu uztur, atī viņa manam puisim nopirka auto, maksā par dzīvokli...

24.07.2011 04:39 |

Reitings 1223
ak meitenes, nezinu ko īsti no Jums gaidu..nu vismaz Jūsu viedokļus..kā Jūs rīkotos tādā līdzīgā situācijā???
24.07.2011 04:41 |

Reitings 1223
2gadi priekš manīm liekas ilgs laiks.... un, kā vispār pareizāk visu pēc kārtas darīt??ja nu es savējo pametīšu, bet citu neatradīšu? vienai dzīvot man būtu ļoti, ļoti grūti..un arī dubultu dzīvi neprotu dzīvot...
24.07.2011 04:43 |

Reitings 303
Reģ: 19.11.2009
Nedari pāragrus secinājumus, ļauj viņam laboties, piespied viņu domāt par to, ko vajag un kā vajag darīt. Ja nemainīsies, tad vienkārši saka, ka izskatās, ka viņš ir izvēlējies slinko dzīvesveidu un, ka tevi tas neapmierina, tādēļ tu šķiries no viņa uz laiku... un saki, ņemsi viņu atpakaļ tiklīdz redzēsi, ka viņš ir sācis kaut ko darīt :)
24.07.2011 04:52 |

Reitings 1223
nu jā, bet es jau 2gadus viņam saku, ka jāiet strādāt...viņš tikai sola, sola, bet nekas nemainās.. :-(
24.07.2011 04:58 |

10 gadi
Reitings 189
Reģ: 29.01.2009
Viņam ir kāda izglītība?
Maniem vecākiem tāda pati problēma, ka mamma vienmēr bijusi tā kas uzturējusi ģimeni. Tētis nekad tā īsti nav strādājis, ir bijuši visādi darbiņi, bet uz īsu laiku, jo viņam viss ātri apnicis. Uzskatu, ka vainīgi arī vecāki, kas vienmēr dēlam sagādājuši visu nepieciešamo vnk pieradinot viņu dzīvot uz citu rēķina :-D Arī tagad viņš sēž mājā bez darba, lai gan mamma tikmēr strādā ārzemēs un nākas arī viņu uzturēt. Būtu gājis vismaz uz tiem 100latniekiem, lai var savus rēķinus samaksāt, bet viņš redz pa tādu naudu nestrādāšot, labāk sēž mājās (e)īstenībā sviests kaut kāds! Es tev iesaku iet no sava puiša prom! Paliks vecāks, būs vēl slinkāks un nekur nestrādās, gaidīs tik no sievas un vecākiem, lai uztur. Nevienai sievietei to nenovēlu! Tāpēc man ir alerģija no slinkiem puišiem, kas nestrādā. Neesmu jau materiāliste, bet man ir svarīgi, lai puisim būtu izglītība, labs darbs, tas tikai parāda viņa mērķtiecību un garantē to, ka viņš nākotnē spēs uzturēt ģimeni.
24.07.2011 08:00 |

Reitings 1223
ir viņam vidējā profesionālā vai kā viņa tur saucas...nu jā..viņa mamma strādā Īrijā un uztur viņu..starp citu arī viņa tēvs nestrādāja lielāko daļu savas dzīves, jo viņa māte viņu uzturēja.tēvs viņam strādā tagad tikai 5gadus(viņam jau ir 47!!!!!!!) :-/
24.07.2011 08:05 |

10 gadi
Reitings 189
Tas laikam gēnos ir, mana tēva tēvs arī bija liels sliņķis. īstenībā man mammas ir žēl, ka viņai tā neveicas, es tādu dzīvi sev negibētu. Nav jau tētis slikts cilvēks, tik par daudz slinks un vienmēr fantazē visādus grandiozos plānus, un tālāk par domāšanu netiek. Es laikam tavā vietā muktu no puiša ko kājas nes :-D Droši vien mīlestība jums ir, bet tā laikam ir pārāk augsta cena, lai sieviete uzņemtos apgādnieka lomu.
24.07.2011 08:17 |

Reitings 146
Reģ: 15.09.2010
man ir ļoti līdzīga situācija tavējai. un es pašlaik arī nevaru rast tās risinājumu. Man ir puisis , kuram ir 23 gadi.. viss attiecībās bija super, ideāli,no sākuma viņš teica,ka ir grūti atrast darbu. Jā, es saprotu, ir tādi laiki, ka uz vienu darba vietu ir daudz cilvēki, un nav tik viegli...,bet tagad jau esam kopā vairāk kā pusotru gadu, un situācija nav uzlabojusies...īsti pati arī nezinu, ko darīt...patīk man viņš, bet pēdējā laikā daudz strīdamies tieši par to darba meklēšanu utt.. protams, var atrast darbu, ja grib, bet nu manējais ir izlepis... viņam ir savas prasības, neies strādāt kkādā narvesen vai celtniecībā...arī grib kaut kādu labo vietu...pašlaik esmu jau viņam vairākas reizes teikusi par to darba situāciju un tā, tagad viņš ir aizbraucis uz laukiem, līdz ar to atpūšamies mazliet viens no otra, dažreiz viņš pat mēdz man mesties virsū par to,ka es viņam pārmetot, lūk, to,ka viņam neesot darbs, un vaino mani pie visiem strīdiem utt., bet es nevaru samierināties un noskatīties, ka viņš tik pat kā neko nedara...arī nezinu,kā ar to cīnieties+ ja vēl uzmanību pievērš citi pretējā dzimuma pārstāvji- viegli nav...
esmu atklāts cilvēks, vienmēr pasaku, ko domāju.. un esmu arī pateikusi, tā pat ,kā tu..,ka drošvien jau nāksies šķirties, grūti tā sadzīvot ar tādu cilvēku...neredzu citu risinājumu...
24.07.2011 08:21 |

Reitings 146
Reģ: 15.09.2010
es vēl tagad iemetu aci darba sludinājumos, un domāju,ka kkas jāpārsūta viņam, jo zinu, ja nepārsūtīšu, darbu viņš tā arī nekad neatradīs... tas jau stabili... negribās jau arī visu laiku tā, uzbāzties viņam par to tematu, bet, ko darīt...,ja pats neko... :-/
24.07.2011 08:36 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tu vēl esi tik jauniņa, ka tev nebūs nekādu problēmu uzsākt jaunas attiecības. Manā skatījumā, šitie sliņķi nemainās, paies gadi, viņš ne tikai nestrādās, bet arī tavu algu atņems un neļaus lieku zābaku pāri nopirkt, pilna pasaule tādu, arī manā ģimenē bija (un paldies dievam, ka bija) un diemžēl arī ir tādi piemēri :( Piemēram, es zinu, ka gan es, gan mans vīrs ies strādāt arī par 100ls, ja tā dzīve piespiedīs, neredzu tajā kaunu un no lāpstas vicināšanas var tikpat viegli nomirt kā, ja tevi mašīna notriec, mēs to nezinām, viņš vienkārši ir slīmests! Kā nez viņš domā strādāt tikai savā labā, par šefiem nekļūst, pat savā labā ir jāiziet ceļš un jāapgūst elementārās prasmes.
24.07.2011 11:57 |

Reitings 13628
Nedomāju, ka tādi cilvēki mainās. Tagad dzīvo uz mātes rēķina, vēlāk - uz Tava. Gulēs gultā, skatīsies TV un gaidīs, kad sieva atnāks no darba un pagatavos vakariņas. A pats neko nedarīs.
24.07.2011 12:08 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Becky ir taisnība. Puisim ir jāsaprot, ka no nekā nekas nerodas. Lai kaut ko sasniegtu un tu kaut kas būtu, ir jāpieliek zināmas pūles - pīrāgi no debesīm nekrīt.Veiksme arī visbiežāk atnāk pie tiem, kas kaut ko dara savu mērķu labā, sevī iegulda un sevi pilnveido. Pilnīgām nejaušībām neticu.

Un nez no kurienes jauniem cilvēkiem rodas uzskati, ka ir vairāk cienījami un mazāk cienījami darbi? Vai vairāk cienījami ir sēdēt uz savas mātes maka? ;-)
24.07.2011 13:02 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pievienošos-tādi nemainās.Tagad dzīvo uz mātes rēķina,vēl pēc pāris gadiem dzīvos uz tavējā.Viņam vienkārši tā patīk,jo tā ir ērti-viss ir,bet pašam nekas nav jādara.
Neredzu neko sliktu tajā tavā ultimātā.Tu esi pelnījusi ko labāku un labi ir tas,ka tu to apzinies.Ir jau tādas,kas šitos kadrus aizstāv-kādi nabadziņi un eņģelīši,kas tikai tagad neko nedara un gaida savu ideālo darba piedāvājumu.Tu vismaz neesi no tām naivajām un tas priecē.
Es no tāda džeka aizietu pat ja nebūtu satikusi citu.Vienkārši sevis pašas dēļ.
24.07.2011 14:16 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Man ar brāli (23)tā ir. Nekad nav strādājis īstu darbu un nav pat izņēmis algas grāmatiņu. Vienmēr kaut kādi iemesli tiek atrasti. Un vecākiem tas pats- vienmēr atrod iemeslus kādēļ brālim nevajadzētu meklēt algotu darbu.
Tetis tāds pats. Nav strādājis kopš 1988. gada. Strādā individuāli, bet tie ienākumi ir neregulāri un citreiz pietiek, lai tikai samaksātu par elektrību, ko pats ir nodedzinājis, lai to naudu iegūtu.
Mamma tikmēr divos darbos raujos līdz vēlai naktij. A šie abi divi sēž mājās un gaida, kad mamma atnāks est uztaisīt.
Pilnīgs murgs kā viņi tur dzīvo.
24.07.2011 14:30 |

Reitings 1202
Kaitina mani šitie sliņķi, kas neiet strādāt par 200-300 latiem, gaidot nez kādu super piedāvājumu, kur var neko nedarīt un lielo piķi pelnīt. Tā taču dzīvē nenotiek! Nu labi, dažiem varbūt paveicas uzreiz atrast labu darbu, bet lielākoties taču jāsāk no mazumiņa! It sevišķi, ja ir arodskolas izglītība, nevis tur, nez, Hārvarda. Lai meklē savā arodā darbu un strādā! Un tā māte arī labā. Kā var negribēt, ka dēls iet strādāt? Es saprastu, ja tas studijām traucētu, bet ne jau vienkārši tāpat - lai nesabojātu veselību (šis ir vispār super).
24.07.2011 14:53 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
te taads barinjsh ar slinkajiem teeviem savaacies :D
nee, nopietni, beatOFlife, muuc no taa chalja prom kaa no uguns. Mans teetis mammai nervus sachakareeja, kad neko nedariija, tikai kala lielos biznesa plaanos, bet nestraadaaja, kameer vinja pa 3 darbiem njeemaas kad es ar braali bijaam mazinji. viss beidzaas ar shkjirshanos, asaraam un 4, nevis tikai divaam, salauztaam sirdiim. taadu veci nepaarmaaciisi. Mans teetis joprojaam slinks. nav jau slikts cilveeks, bet nu es nesaprotu, kaa mana mamma vinju vareeja tik ilgi vispaar iztureet. turklaat tu tachu esi jauna. atradiisi daudz forshaaku chali :)
24.07.2011 17:26 |

10 gadi
Reitings 2912
Reģ: 27.08.2009
Ja tu vari naudas jautājumu dēļ pasūtīt puisi, tu viņu nemīli. Un, jā, ja es cilvēku nemīlētu, es šķirtos. Bet nu - es arī diez vai vispār uzsāktu attiecības ar puisi, kuru nemīlu..
24.07.2011 18:12 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
Malacis Tu jau pati esi atbildejusi sev-kadel Tev tadu vajag-ja velies ej un cinies pati ka velies dzivot-Tu esi drosmiga sieviete-nosaki pati ka velies dzivot,nekad neko ne noviena negaidi :-P
Lai veicas (l)
24.07.2011 19:24 |

Reitings 7743
Ja būtu gribējis strādāt, tad sen darbu būtu atradis, vismaz tā var secināt pēc uzrakstītā...
Izvēle ir tavās rokās- cerēt uz brīnumu vai būt kopā ar cilvēku, kurš domā nopietni un pats strādā, negaidot, ka līdz mūža beigām viņu mamma vai Tu uzturēsi.
24.07.2011 19:38 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Es pazīstu tādu vīrieti, kuram jau ir 30 gadi. Viņš itkā strādā, pelna labi, bet visu naudu laiž vējā, jo vecāki ir ļoti turīgi cilvēki..
Sievietes viņam joprojam nav.(Attiecību).

Nu un iedomājies, kādu vīrieti Tu varētu satikt? Zini cik pasaulē ir vīriešu, labu, kuriem vajag tādas sievietes, kuras tiecās un neapstājās?
Es pati tagad esmu izslēgusi to, ka vaidošu attiecības, jo vēlos kko sasniegt, stabilu.

Lasot Tavu tekstu, domāju, ka nevajag jūsmot arī par to otru, jo ja viņš būtu tik veiksmīgs, kapēc lai iepazītos internetā? Es nedomāju, ka viņš domā par to ka vēlas ko nopietnu. Iesaku neskriet no vienas galējības otrā. Bet vnk pielikt punktu.
24.07.2011 21:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits