Alkahols. Pārmācīšana. Kāzas.

Reitings 7
Reģ: 29.01.2009

Sveikas. stulbi ir prasīt šeit padomu, it sevišķi tik nopietnās lietās, bet pieredze ir daudz labāka, nekā literatūra!! ;)

MAna problēma:

Man šogad augustā ir kāzas ar puisi, ar kuru es varu iedomāties dzīvi visu mūžu. Gādīgs, Mīļš, īstais, pieradums, negribu neko citu! ir tikai viens mīnus, neskaitot tās mazās sadzīves lietiņas - ALKaHOLS.

Nav jau tā ka viņš dzer bieži, ka varētu teikt, ka alkaholiķis, bet tās retās reizes ir tik kaitinošas, ka dēļ tā pat esam mēģinājuši izšķirties. Viņš ir no tiem cilvēkiem, kas neprognozē sevi kad piedzēries un izdarības ir dzīvībai bīstamas. :( paliek kasīks un pretīgs. skaidrā prāta visam man piekrīt, tā sacīt jāsaka zem tupeles, izņemot šajā lietā. Tiesa esam kopā 3 gadus un nevar salīdzināt kā viņš tad uzvedš reibumā un kā tagad, var redzēt, ka cenšas, bet ja sapsihojās, tad viss pagriežās pa 180 grādiem..

tātad ko es gribētu dzirdēt ir tas, vai Jums nav bijusi līdzīga situācija, kas ir mainīta, un kā jūs panācāt savu!! kā panākt viņam nedzert... :)

24.07.2011 02:10 |

Reitings 12
Reģ: 11.06.2011
kasīGs
24.07.2011 14:33 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
Sveika Draza, saki cik Tev un puisim gadu-un ka Tu tik vienkarsi-bezkaisligi vari uzrakstit pieradums???
Bet labi pa lietu, Tu saki ka puisis nav alkoholikis-labi tad.
Ja dzer kopa ar draugiem reizem-lauj lai izladejas,neesi tad blakus-zinu satraucies ko un ka vins bet ar to var cīnities-ej Tu ar ar meicam atpusties nu ja tusejat kopa tad gan izrunajat pirms tusina kas un ka..
24.07.2011 19:18 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011
Nu ko lai saka - manam vīrietim arī patīk iedzert. Bet, kad viņš iedzer, nav ne miņas no agresivitātes vai kādām, kā Draza raksta, dzīvībai bīstamām izdarībām, pasarg Dievs.. esmu gan uz to visu skatījusies, domājusi, ko darīt, kā varbūt neļaut dzert un sapratusi - nu neaizliegsi tu tam vīrietim iedzert. Nav iespējams panākt, lai nedzer (mana pieredze). Ir kaut kādi periodi, kad viņš vienkārši paņem to glāzīti rokā un viss - viņam to vajag, un varat saukt to kaut par alkoholismu. Ja tu viņu strostē un lasi par to morāli, strīdiņi garantēti, ja nē - tad, vismaz manā gadījumā, iedzer kaut vai ar mani (jāsaka, alkohola daudzums, ko abi patērējam, nav savā starpā salīdzināms :D) un mierīgi pavadam tās dienas.
Ja ir tā nosliece uz alkoholu, tad viņa ir, jautājums - vai tu to pieņem un, svarīgi, kā tad viņš uzvedās, iedzerot? Ja izpausmes ir tādas, kā raksta Draza, nu tiešām ieteiktu apdomāties, vai gribi ar viņu saistīt savu dzīvi.. kaut gan - kas es par padomu devēju - tieši šajā jautājumā man te var kliegt - viņš ir dzērājs, nafig tev viņu - bet, ja mīli, tad.. ziniet, laikam pat to varu pieciest. Bet, uzsveru, ka manējam, kad iedzer, no agresivitātes ne vēsts..
Aizliegt dzert nevarēsi. Gribēs - atradīs to glāzīti jebkur.
24.07.2011 19:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet ja tas nav biezi(tas dzersanas), nu tad kapec tik loti ko meginat parlabot, parmacit...otrs cilveks ir japienem tads kads ir, nevis jauztaisa pec sava gimja un lidzibas.

kodeties jaiet, bet tas jau ir tiem riktigi atkarigajiem.
26.07.2011 00:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits