kapēc jūs neesat uzmērījušas peldkostīmus? :D vai tad ar tiem nebija jāfočējas? :D
man mazliet sabojājās garastāvoklis. nelasiet, būs gari, bet man vajag izteikt savu "sāpi" :D ir tāda māja, kurā bērnībā daudz laika pavadīju, vecāki mūs ar brāli tur bieži atstāja kopā ar citiem bērniem, pie radiniecēm. kaut kā pēdējos gados neesmu tur bijusi un nevelk arī, nejūtu kaut kā, ka man tur būtu jāviesojas un tml, kā arī radiniece jau veca palikusi un visu laiku tādas žēlabas, izmocītas sarunas, nu man nepatīk. automātiski esmu izvairījusies uz turieni doties, šodien sanāca aizbraukt uz to māju omei pakaļ un iegāju nu tā kā apsveicināties un dabūju no vecās radinieces lekciju, ka vot visi "bērni" pie viņas atbraucot, apskaujot, tikai es nekad neesot braukusi un bla bla. nu gan jau uz vecumu viņai vientuļi vienai, bet es neesmu tāda mīļā meitene, kas ķeras ap kaklu un man kaut kā arī nevelk, nav viņa man nekāda ome, parasta radiniece. godīgi sakot, pēc šīs raudulīgās lekcijas vēl vairāk negibēsies turp braukt.. es tagad nesaprotu, vai ar mani viss kārtībā un kmtd :D