Tie ir ļoti izturīgi un ar ļoti labiem parametriem priekš tādas summas!Kā veikalā teica-tie tiek jau dēvēti kā mazie plaukstdatoriņi!Protams,var kāda mani apstrīdēt vai kā,bet saku,ko man stāstīja veikalā ;-)
Nav tā,ka tikai Tmobile klientiem.
Lasīju,ka 2008.g. esot jau pārdoti 1,5 miljoni, tāpēc papildražošana tika uzsākta.
Lai gan iespējams,ka tas ir tikai reklāmas triks.
Lasīts ir, tāpēc cerēju,ka kādai šeit būs personīga pieredze.
neiesaju, ja pasūtisi viņu vai atkodēsi, tev vienkārši tam telefonam būs pieeja tikkai zvaniem un sms, labāk nopērc labu htc! tgd jauno htc sensation slavē
Esmu daudz labus vārdus dzirdējusi par HTC Wilfire, bet vīram ir HTC Incredible S (vot tas ir vnk fantastiskas telefons) tur funkcijas un iespējas miljons! Visādi prikoli utt. Tagad pati krāju naudu tādam telefonam (l)
HTC telefoni ir llooti populaari, tikai ne Latvijaa. Buutiibaa telefoni ir labi, ir paziistamie, kas saka,ka eertaaks un vieglaak saprotams nekaa Iphone, es gan tam nepiekriitu, man pirms tam bija vecais HTC touch dual modelis un bija loti neparocigs.Bet arii lloti atkariigs no modella- par sso konkreeto neko nezinu.
Man peec izskata patiik HTC ChaCha- izskataas peec Blackberry ar daudzajaam podzinnaam.