Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neparasti komplimenti

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011

Domāju, šādas vai līdzīgas diskusijas jau ir vairākkārt bijušas, taču varbūt kādai vēl būs kas stāstāms. Kādi ir bijuši neparastākie, interesantākie, smieklīgākie komplimenti, ko jums kāds ir teicis, varbūt kāds ir teicis labus vārdus, domājot to kā komplimentu, bet sanācis pavisam nelāgi - jūs esat apvainojušās? Varbūt jums pašām ir sanācis kāds neveikls kompliments?

20.07.2011 01:41 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Man neparastākais kompliments, ko esmu saņēmusi ir bijis komentārs zem manas profila bildes soc. tīklā: "Līdzīgā skaistumā var būt mūžīgi esošās dieves......"
30.06.2013 15:07 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Ir bijuši ļoti daudz komplimenti, kurus neatceros.. tādi tipiski..
Reiz viens puisis pateica, ka man esot tik smuks dibens, ka riktīgi gribētu paņemt mani dupsī :D :D :D
tad reiz kādā pasākumā sanāca satikt garīgi slimu vīrieti, kurš bija sajucis prātā, runāja visādas izdomātas lietas.. Tad viņš pilnā nopoietnībā nomierinājās un teica, ka tas puisis, kurš mani apprecēs būs ļoooti laimīgs. Nu neko, biju šokā, bet uztvēru kā lielu komplimentu patiesībā.

Arī nepazīstams puisis izkliedza pa Vecrīgu, ka tādai meitenei kā man vajadzīgs vislabākais, superīgākais puisis visā universā :D

Bieži no bijušā puiša dzirdēju frāzi- kpc esmu ar viņu kopā, ja esmu tik skaista, gudra. Un man tā riebjās,ka skatās uz izskatu un vērtē pēc tā cilvēku.. Ja esmu skaista, man uzreiz Kenu bez smadzenēm un sirds jāmeklē? hihi

Nav gluži kompliments, gluži pretēji, bet lika pasmieties. "Vētrainas darbības ar grūti uztveramu jēgu." Pasniedzēja komentars par manu graujoso eksaamena darbu, Haaa :D
30.06.2013 17:39 |

Reitings 117
Reģ: 09.05.2013
Ballītē 2 puiši mani nosauca par spuldzīti. Es nesapratu kāds sakars un jutos aizvainota un prasīju kā tas ir - ka esmu kā spuldzīte- tas ir labi vai slikti . Tas esot labi, jo esot formīgs dibens :D
Un mans puisis sākumā, kad iepazināmies , apbrīnoja manu ādu - kā tā varot būt tik maiga, ķip kā mazam bērnam , bet tas ar esot labi :D Un vēl ka man esot mazi kāju pirksti , nereāli mazi. Nu ar puiša pirkstiem salīdzinot lieli toč nav:D
30.06.2013 22:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits