Laba diena!
Meitenes, vēlējos jūs pabrīdināt,ja plānojat iet uz šo iestādi.
Pirku akcijās kuponu, kur pie vienas reizes var veikt uzacu korekciju, to krāsošanu un skropstu krāsošanu.
Skropstas krāsoju 1x līdz ar to man grūti salīdzināt vai novērtēt gala iznākuma kvalitāti, bet aizdomāties liek fakts,ka man viņas tika krāsotas 2x...un beigās skats ar nav tāds kā cerēju..
Bet šoreiz ne par skropstām, bet gan uzacīm. Tā kā iepriekš viņas biju krāsojusi, tad palūdzu meistarei, lai ietonē par tonīti tumšākas. Tā kā viņa latviski ne vārda nesaprot, tad kko tik noburkšķēja un turpināja jau iesāktās darbības ar krāsām.
Vienlaicīgi krāsoja gan skropstas gan uzacis. Abas 2x. Beigās esmu tikusi pie koši melnām uzacīm :/ Tā sieviete saprata,ka arī pāršāvusi par strīpu sāka man viņas ar losjonu no visa spēka berzt, beigās iestūķēja pašai rokās vates pikuci un teica,lai tīru pati..Neizpratnē jautāju vai tādas man ar viņas paliks, a viņa pa krieviski tik noteica,ka ir smuki un tā tagad moderni :D
Plus vēl izraustīšana bija kā uz moku sola...
Ja negribās lasīt visu garo rakstu, tad šeit kopsavilkums:
frizētavā Edema strādā nopīpējusies, krievu sieviete, melniem matiem, kura neko neprot un nesaproto!
Neiesaku uz turieni iet!!!!