Ķeros uzreiz vērsim pie ragiem.Tātad ,kur un pa cik var nopirkt grūtniecības testu?Esmu dzirdējusi ,ka Drogās pārdodas.Kur parasti tos var atrast?Pie kasēm?Man pat nav nojausma kā tie izskatās :-D Man būtu neērti pārdevējai jautāt :(
Var arī lielveikalos. Var atrast kaut kur pie paketēm, tamponiem. Maksā sākot no kaut kādiem 80 santīmiem. Izskatās dažādi. Kad ieraudzīsi, tad jau sapratīsi, ka tas ir tests.
Drogās vajadzētu atrasties apmēram tur,kur paketes,nu kaut kur tuvumā. Man gan pašai nekad nav bijusi vajadzība pirkt,bet ejot garām esmu pamanījusi kastītes ar uzrakstu GRŪTNIECĪBAS TESTS :D Tici man,sapratīsi,ka tas būs tests ;)
ah,paldies meitenes par palīdzību.Domāju ,ka atkāl sāksies ierēkšana :-D
Teorētiski nevajadzētu būt nelaimei notikušai ,bet man katru reizi pēc sexa ir nežēļigas bailes, jo ir dzirdēti visādi šausmu stāsti :%27-(
Pumčiks:)Mēs izsargājās ar prezervatīvu, bet man ir tik drausmīgi bail ,jo visādi šausmu stāsti ir dzirdēti ,ka paliek stāvokli pat ,ja ir lietos prezervatīvs un AK :%27-(
"šausmu stāsti" :-D Nu nav jau mirstamā vaina, ja vien esi pilgadīga. :-D
Esi taču mierīga, kā tu vari baudīt procesu, ja streso visu laiku. Kā būs lemts tā notiks, pat gr. tests tur nelīdzēs, ja nebūs pasargājis prezervatīvs vai AK! ;-)
Chrissy- tas nu gan nav labs padoms, jo pirmkārt lielāka iespēja, ka pārplīsīs, un vēl citas ķibeles, ar kurām meitene, kas NAV gatava seksam, galā netiks...
Varbūt labāk padomāt par nopietnāku izsargāšanās metodi, lai nav pēc tam jāstreso visu laiku? :-/ Pie tam, ja paliekot stāvoklī, Tev pienāktu pasaules gals...
Es arī domāju, ka pasaules gals pienāktu, ja es paliktu stāvoklī... Bet nu, ja tu tik kategoriski negribi bērnu, tad neesi domājusi tiešām par drošāku metodi, lai nav katru reizi pēc tam jāskrien pēc tā testa? Tests jau nepasargā no grūtniecības, tikai paziņo par iespējamo pasaules galu :-D Un ja nu pozitivs? Ko tad?