Sveikas, ja nu kādai ir gribēšana palasīt.. vakar ar mani notika kas tāds, kas ļoti spēcīgi uzspieda pa emocijām, un nespēju par to nedomāt, gribās pastāstīt kādām, bet negribas izteikt to skaļi vārdos.
Tātad, dzīvoju Anglijā. Pagaidām tāds posms dzīvē, kad kaut kā neiet man, viss slīd uz leju, izklaidēties galīgi nevilka.
Vakar izlēmu,ka pie velna to visu, braukšu uz klubu izdejoties, izārdīties! Aizbraucu uz klubu ar vienu paziņu. Viņš meiču meklējumos, es neko nemeklējot, tikai iedzēru,padejoju..
Tā nu es tur dejoju un man piedejo klāt 5 angļu puiši, simpātiski, labi ģērbti, sakopti jaunieši.. es kā parasti, uzmetus lūpu, itkā baigi aizvainotā paeju malā no viņiem ar domu - nu ko piesējās! dejoju tālāk.. kaut kā netīši aizskatos un vienu no tiem puišiem, nu tik simpātisks, un viņš paceļ acis un ar tik flirtējošu un magnētisku skatienu un mani skatās, un es lēnām neko nedomājot pasperu solīti uz priekšu, viņš arī.. pārējie puiši kaut kur nozuda, vai arī es vienkārši viņus vairs neredzēju.. šis svešinieks,pasniedz man roku un pierauj sev klāt. es sajūtu tik reibinošas un dievīgas smaržas uz viņa kakla, ieskatos viņa acīs, sasodīti skaistas ! viņš pasmaida, kas vispār liek maniem ceļgaliem sagrīļoties, bet es turpinu ar viņu dejot, tik laba saskanība, tik labi mēs spējam sadejoties, viņš ik pa laikam mani atgrūž un tad atkal itkā nāk man pakaļ, nekad nenolaižot acis no manis.. viņa skatiens tā mani vēro, no augšas līdz pašiem papēžiem, sajutos tik iekārojama!
Un tad viss pārtrūka, mēs viens otru pazaudējām, un izejot ārā no kluba uzsmēķēt, es redzu viņu aizejam, tā nu nodomāju, ka vairs nekad neredzēšu šo vilinošo svešinieku.
Dodos atpakaļ uz deju grīdu, pēc kāda laika jūtu,ka man aiz muguras kāds ļoti tuvu dejo, itkā nepieskaroties, bet jūtu.. sajūtu to smaržu, pasmaidu, viņš tomēr neaizgāja.. viņš pavelk mani malā un pieliecas man tuvāk lai pateiktu,ka atnācis man pakaļ. izejam ārā, un viņš ar mani runā, un runā, un es sajūsminos par viņa akcentu, par viņa balsi un veidu kā viņš mani ved.. kur ved? man vienalga.. viņš man saka,ka saukšot taksi, brauksim mājās. es neko nedomājot, kā nohipnotizēta dodos viņam līdzi, zinot,ka tā es nekad mūžā neesmu darijusi, nekad ! es iedomājos,ka tikai šo vienu dienu es būšu cits cilvēks, un es varu būt jebkas ,kas es vēlos būt!
Tā nu mēs aizbraucām.. taxis pieved mūs pie necilas angļu stila mājas, ieejot iekšā, manām acīm paveras tāds plašums, viss tik gaišs, nekā lieka, viss balts kā no žurnāla, balti paklāji, sienas, viesistabā balti ādas dīvāni, liels tv pie sienas , pāris stāvlampas! Man ļoti spilgti atmiņā palika tā māja.. tik skaista, gaiša ! Viņš man saka, lai dodos uz augšējo stāvu un eju istabā,kas ir pa kreisi.. uzeju, ieslēdzu gaismu.. un tur priekšā milzīga gulta, melni satīna palagi, viss tik mīksts izskatās,ka gribās ātrāk iekrist un aizmigt tur, bet nekāāā.. jo man priekšā nostājas seksīgs,iekārojams vīrietis Dolce&Gabbana biksītēs, un neatvairāmu ,viltīgu smaidu.........
:-)