Laikam jau tā arī būs jādara :D riskēšu tomēr, jau 3 gadus nonstopā man bija Loreal Telescopic, pēc ilgiem laikiem gribas kaut ko jaunu. Nu tad rīt skatīšos. :-D
Man arī patika Telescopic, bet, manuprāt, atšķirība ir tāda, ka viena ir Black un otra Carbon black, nē? Viena skaitās melni melni melnā, bet otra vienkārši melnā. :D
Satrpcitu, ja vien tas Tev kā palīdzēs izlemt
http:// youngforeverrr.blogspot. com/2011/06/review-maybelline-colossal-volum.html
izņem atstarpes, jo nevarēju ielikt savādāk adresi...
Tieši tagad esmu nopirkusi Drogās uz atlaidēm. Nopirku nevis tāpēc, ka vajadzēja jaunu skropstu tušu, bet gan tāpēc, ka uz atlaidēm. Vēl neesmu atvērusi, bet sāku skatīties, ka cilvēki slikti par viņu izsakās :O
Kā jau kkur te iepriekš rakstīju, man šī tuša ļoti patīk. Tāda īpatnēja birstīte un tiešām liekas, ka skropstas kuplina un pagarina tieši uz sāniem, nu tā ļoti inčīgi izskatās.
Protams, ka mani uzrunāja TV reklāma ar tīģeri ;) RRR
Es arī pamanīju reklāmu :) Pēc tam atkal Drogās pamanīju īpatnējo stendu, bet tomēr kaut kā vēl noturējos pretī kārdinājumam, bet tad man vēl pārdevēja pie kases piedāvāja, ka nu vairs nespēju attekties. Tā lūk tiku pie jaunas tušas un tukšuma maciņā :)
Pati tuša forša, bet One by One tomēr labāk patīk, vairāk atdala skropstas.
Man mīļākā ir Telescopic sudraba, jau kādus 3 gadus ekspermentāju ar tušām mēginu atrast labāku,nesanāk. Pēdējās- falsies,dior,mak normālas, bet telescopic labāka :-D
Par tavu jautājumu runājot,par šo tušu, pagaidām, neko nezinu :-) :-D