Sveikas, meitenes!
Jau ilgu laiku mokos ar savu problēmu..
Ir tā, ka esmu !šausmīgi! greizsirdīga un mani nenormāli nomāc tas, ka mans puisis (esam vairāk kā gadu kopā, pirms tam 4us gadus bijām ļoti tuvi draugi) šad tad skatās citu meiteņu bildes (protams tās izaicinošās, seksīgās, erotiskās, un kā vien vēl var viņas nosaukt, bildes). Atzīšos, ka man ir savi kompleksi un tā visa padarīšana ar tām sasodītajām bildēm vēl vairāk mani iedzen depresijā par savu izskatu :%27-( Esmu runājusi par to ar puisi un viņš apgalvo, ka tas galīgi nav saistīts ar manu izskatu, ka viņš dievina mani un manu ķermeni un tas, ka viņš skatās tās bildes ir vienkārši.. nu tā vienkārši ir.. ka tas esot tāds kā vīriešu instinkts skatīties tāda veida bildes. Bet doooh... es goda vārds nespēju nekādīgi to pieņemt un saprast kāda velna pēc viņam to patīk darīt, ja man, esot ar viņu, citi galīgi neinteresē un nav vēlēšanās uz citiem pat skatīties.
Tātad es gaidu jūsu viedokļus un padomus, meitenes, par šito bilžu padarīšanu.
P.s. jā, iespējams tas tiešām ir slimīgi no manas puses uztraukties par kautko tādu un ņemt tik tuvu pie sirds, bet tāda nu es esmu.. šausmīgi jūtīga, greizsirdīga un savam vīrietim gribu būt pati, pati labākā :-/