mani arī interesē farmācija, bet iešu koledžā mācīties, jo neesmu likusi ķīmijas eksāmenu (t)
tad jau laikam diezgan viegli tur tikt, biju pārliecināta, ka tur var tikt tikai ar A, B līmeņiem :-D
eljina- es jau vēlos RSU farmāciju, bet tur ir tā, ka neskatās %, bet gan līmeni. LU skatās % un man tie ir labi, tādēļ arī tieku. man jau šķiet,ka RSU ir spēcīgāka, bet es labāk studēšu to ,kas mani saista.
Ja man būtu jāizvēlas, es arī viennozīmīgi ietu uz RSU.
BET ja tā lieta patīk, tad domāju studēt var jebkur, jo vienmēr būs tā, ka kādam patīk, kādam atkal nē, tādēļ īpaši uz atsauksmēm paļauties nevar :-/
nu lai veicas! ;-)
Es gan jūtos diezgan sagrauta. Ar savu vidējo 8,36 un ABB netieku pagaidām budžetā, bet esmu maksas vietā 4.
Ceru, ka vairāki cilvēki atteiksies un tomēr tikšu, bet nu šobrīd jūtos diezgan sūdīgi. :(
Uz juristiem LU. Nu jā, cerams, bet nu tā galīgi maz cerības uz to budžetu.
Stradiņos vispār aizgāju, uzreiz teica, lai slēdzu līgumu, bet tur nav tāda budžeta nemaz. Ja LU nepaveiksies, tad iešu uz Stradiņiem, tur lētāk.
LU 1. prioritātē esmu 15. no 30 uz budžetu. Nekad nebiju ko tādu gaidījusi :) bet tajās lietās, kuras man skatās, arī ir labi rezultāti. ehh, bet vēl jau 3 stundas, viss var mainīties :D