Sveikas meitenes! :-P
Padalīšos kārtējo reizi ar Jums savā priekā, ko esat jau neskaitāmas reizes dzirdējušas :-D - rīt ir tā liktenīgā diena, kad laižam uz Turciju, pēc tam braucam uz Palangu un tad Gulbenes pilsētas svētki. Tā paies veselas 2 nedēļas atvaļinājuma kopā ar vīru, katru dienu. Parasti redzamies tikai 2 stundas dienā, tāpēc domāju būs tā jocīgi :-P
Varu vēl pastāstīt kā man šodien gāja Adrenaline tan. Aizgāju es ar vienu draudzeni uz solāriju, viņa gribēja pasauļoties stāvošajā solārijā, bet iekšā jau bija viena meitene un bija jāgaida kādas 7 minūtes, nu nekas gaidam, tad atveras solārija durvis un iznāk meitene un saka, ka viņai esot slikti, pāris soļus noiet un noģīpst un sāk nedaudz raustīties, visas šausmīgi pārbijāmies, es uzreiz zvanīju atrajiem, administratore meģināja atvest pie samaņas nabaga meiču. Kamēr es sākumā sazvanīju 112 visu izstāstīju, tad šie mani savieno ar ātrajiem atkal visu izstāstu, operatore trāpijās krievu valodīgā un 3 reizes pārprasīja adresi un telefonu, tas viss ilga kādas 2 minūtes, tikmēr jau meiča bija pie samaņas un teica, ka ātros nevajag. Nedaudz pasēdēju ar viņu, iedevu ūdeni, atnesām viņai mantas no istabiņas, tā kā biju ar mašīnu uzstāju,ka aizvedīšu viņu mājās, vot tā man šodien gāja solārijā. teikšu godīgi līdz šim stāvošais solārijs bija mans mīļākais, bet tagad, ilgi uz solāriju aiziet nevarēšu.....