Pirms divām stundām arī ar draugu beidzot iepirkāmies un sapakojām mantas.
Mēs ņemam līdz šo un to, kaut vēl vieta telšu pilsētiņā nav nopirkta, bet nu tur uz vietas to iegādāsimies, bet no paikas mums līdzi ir viens kukulītis baltmaizes, viens kukulītis mellās maizes, tāda ņamma (l) , sagriezta desa, siers, kuru jau tagad sagriezām, kārums sieriņi kādi desmit, tomāti, gurķīši, nektarīni un minerālais ūdens uz pohiņām un par alkoholu vēl īsti nezinu, jo man pašlaik ir 4 dlaitiņi un draugam trīs lakīdogi :) ā, un lielajā maxximā atradu baigo atradumu, tagad dzintara sieru var nopirkt tādos mazos ķobīšos, riktīgi parocīgi tādiem izbraucieniem :)
Tad vēl līdz man ir pāris zeķu pāri naktij, trīs krekliņi, garās bikses, džinsu kleitiņa, zandales, baletčībiņas, peldiķis, dvielis, zobu birste, dušas želeja, zobupasta, mitrās salvetes, tualetes papīrs katram gadijumam :D un manas sieviešpreces (ietrāpiju īstajā laikā ar savām MR (e) ) , guļammaiss, telts uuuun tagad domājam uz kā gulēt. Uz kā jūs teltī gulēsiet? Mums it kā ir iespēja ņemt līdzi piepūšamo matraci, bet vai telšu pilsētiņā var pieslēgties pie elektrībvas...? ak jā, un mums ir vnk ASOM karogs, lai varam atšķirt, kur mūsu teltis ir! :D (http://yfrog.com/khle1nfj te ja gribas iečekot, haha) abi ar draugu bijām lielie mākslinieki... :D
Ko jūs ņemat vēl līdz? Es braucu pirmo reizi, nezinu ko sagaidīt.. :D
atvainojos par garumu.. :)