Man kā reiz ir jaunais Rexona un varu teikt, ka ir tiešām labs. Protams, gaumes lieta - kas vienam patīk, citam riebjas, bet man ļoti patīk. Nav nekādu pleķu, traipu un vel visādas muļķības :-D un smaržo ļoti patīkami!
Savukārt man nepatīk jaunais rexona :( nez, man uz melna apģērba paliek pleķi ( tiesa gan, ne vienmēr,nezinu no kā tas atkarīgs), turklāt viņi slikti mazgājas ārā.
Nu,tas gan nav pūšamais,bet man patīk Nivea invisible rullītis un vēl viens Nivea rullītis,kuram šobrīd neatceros nosaukumu :D
Izmēģināju arī saslavēto Garnier minerals un tagad pati uz sevi dusmojos,jo baltos pleķus no viena melna džemperīša joprojām nevaru izmazgāt :(
No Rexona man patika Rexona crystal rullītis,jo tas arī,vismaz uz manām drēbēm pleķus neatstāja.
Man patīk Oriflame dezodoranti - rullīši, kas sākumā it kā šķiet ķepīgi, bet, ja tiem pēc uzklāšanas ļauj nožūt, tad visu dienu ir miers un nav nekādu pleķu.
Tām meitenēm, kam atstāj, ir jautājums, vai Jūs dezodorantam atļaujat nožūt, jo prasti dezodorants ir jaiepūš 2minūtes pirms ģērbšanās + arī cik lielos daudzumos pūšat?
Man neviens dezīts nekad nav atstājis traipus :p