Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dīvaina neizpratne

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009

Labvakar dāmas!:)

Gribu pacilāt atkal kārtējo tēmu par randiņiem un puišiem.

Stāsts ir par to, ka man ir iepaticies viens puisis, nu tā, ka nespēju par viņu nedomāt, lai ko arī nedarītu.

Iepazināmies (banāli) bet caur darugiem.lv,neatzīstu tādu iepazīšanos, bet šoreiz bija pavisam savādāk, varu arī teikt, ka viņš ir pirmais ar kuru tā iepazīstos.

No sākuma viņš man uzrakstīja, tad es viņu "itkā" atšuvu, bet pēc tam vienu vakaru sēdēju un izdomāju, ka tomēr labāk kaut ko uzrakstīt un atvainoties, puisis ļoti simpātisks, ne tikai portālā. (blush)

Vārds pa vārdam un norunājām satikties pēc svētkiem(Līgo)un tā arī satikāmies, bet mūsu pirmais randiņš ilga, labi ja 30min!! Tad bija pusotru nedēļu ilgs klusuma periods, viņš pilnīgi neko vairs nerakstīja, neko... domāju, ka tomēr viņam nepatīku....bet te...BUMS! Aizvakar atnāk sms un viņš atkal aicina satikties! Šoreiz viņš bija kopā ar draugu, jautāja vai neiebilstu, protams, es teicu, ka nē.

Satikāmies, iepazinos arī ar viņa draugu un tā mēs visi trīs devāmies pie viņa skatīties filmu... vakars bija jauks (protams nekas nebija) viņš pēc tam mani aizveda mājās un tā, tagad atkal ir klusums.

Es nesaprotu viņa taktiku...viņam es patīku/nepatīku., kāpēc viņš atkal klusē? Varbūt viņš grib lai es speru nākamo soli?

Es nezinu, man šī lieta sasodīti kutina vēderu un es nevaru arī pārkāpt savam lepnumam.

Varbūt kādai kāds līdzīgs atgadījums?

10.07.2011 04:47 |

10 gadi
Reitings 3122
Man domaat, ka vinjs veel nav iisti izdomaajis, vai vinjs veelaas kaut ko ar tevi vai nee. Es ieteikut tev pasai nelikties ne zinis par vinju, bet ja vinjs tevi kaut kur uzaicina pats, tad iet un labi pavadiit laiku. Taa jau saka, ka viiriesi ir mednieki - un jo gruutaak dabuujams mediijums, jo vairaak puules vinji pieliks un "mediijumu" veeleesies. Taadaa veidaa tu arii saakumaa pasargaasi savu sirsninju - ja vinjam pirmaa uzrakstiisi un vinjs kaadu iemeslu deelj tevi ignorees, tad pati sev paarmetiisi un mociisies.
10.07.2011 04:55 |

Reitings 205
A kapēc pirmais randiņš ilga tikai labi ja 30 minūtes? Un otrais vēl ar draugu bonusā... (t) Viņš gadījumā nav tāds kautrīgais tips? :-) Varbūt tādēļ arī klusē un baidās spert pirmo soli?
10.07.2011 05:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neizklausās īsti nopietni jūsu randiņi.
Katrā gadījumā Tavā vietā es nesacerētos uz viņu.
Vīrietim kuram Tu ļoti patiktu un kurš vēlētos ar Tevi veidot kaut ko vairāk, savas jūtas paustu, randiņš neilgtu 30 minūtes, tas būtu piesātināts, interesants ar sarunām, nemaz nerunājot par to, ka pēc randiņa pieklājīgi pajautātu kā jūties, vai nevēlies satikties atkārtoti.
Man šķiet, ka viņam nav prātā nekādi īpašie nolūki uz Tevi, un iesaku Tev daudz nefantazēt.
Domāju par šiem randiņiem, ja satiecies ar kādu randiņā tad nav nozīmes vai priekšā sēž visu sieviešu iekāres objekts vai tomēr mazāk sieviešu iekāres objekts :-D , svarīgi ir tas cik interesantas ir sarunas, cik daudz kopīgā, un kādi fluīdi starp jums valda, ja nekas no tā nav tad uzskatu, ka starp šādiem cilvēkiem nekas nevar sanākt, un šajā gadījumā šaubos ka 30 minūtēs jutāt to cik daudz jums ir kopīga un otrajā randiņā to pašu. Visdrīzāk, ka tās ir tavas ilūzijas, bet šim vīrietim piemīt skaidrais saprāts un viņš saprot, ka nav un viss.
Protams cilvēki ir dažādi, neskrien laikam pa priekšu, varbūt pēc dienas atrakstīs, bet ja nē, tad zini, ka uz pasaules ir vēl daudz citi vīrieši.
10.07.2011 11:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!