Sveikas!
Esmu ar puisi kopā 5 gadus, dzīvojam kopā, ir plāni par mūsu nākotni -kāzas utt. Vienai no mūsu kopīgajiem draugiem ir māsīca, kura dažreiz arī pievienojas mūsu tusiņiem dzimšanas dienām. Esmu ja pamanījusi ka šī māsīca flirtē un bieži čalo ar manu puisi (puisi ir tāds draudzīgs un pļāpīgs, viegli atrod kontaktu ar cilvēkiem) Nu un pēc kārtējās dzimšanas dienas šī draudzenes māsīca piedzērās un mēs ar draugu tā sākām par viņu runāt, beigās viņš man pastāstīja ka viņa manam puisim katru reizi kad satiek to neliek mieru- stāsta ka viņi varēja būt kopā,ka viņai viņš esot paticis un patīk, ka es savam puisim nepiestāvu, un ka viņš neizskatās laimīgs esot kopā ar mani. To viņa esot teikusi arī kad bijusi skaidrā.
Nezinu tagad man tā neomolīgi viņas klātbūtnē, nezinu kā reaģēt atstāt visu itkā nekas nav bijis vai tomēr izrādīt kkādu reakciju, ka zinu viņas domas par viņas rīcību.
Puisis jau saka ka viņam pie vienas vietas ko viņa saka, un viņam nav simpātiju pret viņu, viņš nevēlas naidu vai ko tamlīdzīgu.
Nu ko darīt? ehh :-/