Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saulainu dienu Tev!

Reitings 6
Reģ: 04.07.2011

Sveikas` :-)

Es zinu ka līdzīgas tēmas ir bijušas simtiem, bet nevienā tēmā nav apspriests tas kas man vajadzīgs. :-/

Tātad, piešūtas treses - vai tās ir kaut kā īpaši jāmazgā? - Nu cik saprotu nevar tā kā parasti, bet gan vajag duša, nenoliecot matus pāri galvai.

Varbūt kādai kurai ir, vai kādai kurai bija ir pieredze, un varētu pastāstīt sīkāk! :-)

paldies`

p.s

Meitenēm kurām šodien nav garastāvokļa, vai arī tās "īpašās" kuras savu neapmierinātibu nevar paturēt pie sevis, lūdzu nekomentējat. Man jūsu kritika, nav vajadzīga. Paldies

08.07.2011 12:12 |

Reitings 293
Reģ: 29.01.2009
Kad man bija, mazgāju dušā, neliecu galvai pāri.. Īpaši nav jāmazgā, bet jāizskalo gan dikti rūpīgi, to nemaz nav tik viegli izdarīt, ja rūpīgi neizskalo tresēs sakrājas šampūna daļiņas utt, tā kā man friziere to piekodināja nekādu īpašo problēmu ar mazgāšanu nebija.. ;) Lai veicas :)
08.07.2011 20:42 |

Reitings 6
Reģ: 04.07.2011
Paldies! ;-)
08.07.2011 21:37 |

Reitings 256
Reģ: 05.06.2009
Arī man ik pa laikam uznāk treses bums :) Un kopju/ mazgāju tieši tapat kā savus īstos matus. Vienīgais kā jua te teica, ir rūpīgi jaizskalo tieši no tās treses pie saknēm ārā šampūns un balzāms, lai neuzkrātos sārmi.
08.07.2011 23:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)