Sveiki.
Lieta taada, ka man ir jauns draugs, kopaa esam apmeeram chetru meeneshus un viss ir ok. Ieprieksh vispaar nerunaajaam par ieprieksheejaam attieciibaam un bagaazhu, bet aizvakar bijaam tuseet, bijaam nedaudz iedzeerushi un saakaas jautaajumi par ieprieksheejaam attieciibaam utt. Es ieprieksh domaaju, ka draugs vienkaarshi neveelas neko zinaat, ja jau nebija neko jautaajis, bet laikam man nebija taisniiba...
Draugs uzzinaaja, ka man bija attieciibas 3 gadus, kuras nebija no taam labaakajaam, veel vinjsh prasiija ar cik dzhekiem esmu guleejusi un atbilde bija ap 20 (btw visu, ko teicu vinjam, bija taisniiba). Te nu vinjsh palika greizsirdiigs, bet, kad jautaaju to pashu jautaajumu, vinja atbilde arii bija ap 20. Manaa gadiijumaa greizsidiiba nebija, driizaak biju prieciiga, jo domaaju, ka vinjam mani buutu jaasaprot. Nekaa nebija, tad nu pashu galveno nokluseeju. Nepateicu vinjam to, ka no taa ieprieksheejaa dzheka biju palikusi staavoklii, bet man saakaas visaadas probleemas un beigaas izshkjiiros par abortu (auglis bija bojaats un saakaas SA, nepaliku slimniicaa uz saglabaashanu)
Jautaajums - vai man buutu jaapiemin shis fakts, vai tomeer labaak nokluseet. Vai tas kaut kaadaa veidaa vareetu sabojaat attieciibas? Es taa kaa domaaju, ka jaa, bet no otras puses veelos buut atklaata un godiiga pret draugu....
Un kaapeec dzheki ir tik greizsirdiigi? OK, mans seksuaalo partenru skaits ir paliels, bet vinjsh jau nav labaaks. :-D Cereeju, ka buus sapratne no vinja puses, bet nekaa... Skaidraa vairaak vinjsh man neko nav prasiijis kaut arii man gribeetos veelreiz par to visu izrunaaties, bet skaidraa praataa....