Mobilais internets

Reitings 17
Reģ: 19.06.2009

Sveikas!

Gribu pasūtīt mobilo internetu, esmu izvēlējusies LMT, liekas diez gan izdevīgi- slēdzot līgumu uz 2 gadiem, maksa mēnesī ir Ls7 un var tērēt 10GB mēnesī. Taču jautājums ir, vai tas ir pietiekoši, ja pārsvarā tiks izmantots Skype ikdienā, un vai nesanāks pārtērēt tos 10GB? Lejuplādēt neko nebūs nepieciešamība.

06.07.2011 18:08 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Man ir BITES Vodafone, maksaju LVL 5 menesi par 10 GB, labi, ka no kaiminiem var "aizlienet" interentu, ja gribas kačāt kādas filmas.
Bites Vodafone riktigi čakrejas daudz reiz, bet LMT arī, jo draugs bija panemis uz izmeginajumu :)
Vispar LMT man pec tam piestādīja rēķinu par modēma izmantošanu, lol, kaut gan atdevu laikā.
Bezvadu kabelīši man noder braucot uz laukiem, kur nav pieslēgts internets.
07.07.2011 18:30 |

10 gadi
Reitings 60
Reģ: 07.07.2011
Man pat ar 2Gb, bez lejuplādēšanas pietiek, tieši izmantoju Skypu un visādas mājaslapas.
Katrā gadījumā vietā kur atrodos es, LMT iet vislabāk, esmu testējusi visus, izņemot Triatelu, jo pārāk sliktas atsauksmes par viņu internetu esmu dzirdējusi.
Mans ieteikums tev, lai nesanāk ''iegrābties'' aizej uz LMT un palūdz, lai iedod patestēt, tikai ņem vērā, ka testēšanai LMT dod tikai vienu Gb, ja pārtērēsi, automātiski iestājas līgums, ši iemesla dēļ lkm Elchai lika atmaksāt modemu.
07.07.2011 18:44 |

10 gadi
Reitings 60
Reģ: 07.07.2011
Koshlene - LMT ir fiksēts maksājums, tā kā tu nevarēji maksāt vairāk, jo pēc iztērētā ātrums tiek samazināts,varētu teikt, ka praktiski neiet.
07.07.2011 18:46 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Summertime, nē, neko nebiju pārtērējusi, vnk LMT kļūdījās, nepamanijam, kad bija atdevusi modemu, dooh :-D
Jā pārtērē modēma izmantošanas laikā, tad uzreiz skaitās, ka Tev jāslēdz līgums, tāpēc biju uzmanīga ar GB tērēšanu.
07.07.2011 18:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits