Asinsdesa-tas ir kaut kas tik pretīgs(tieši man).Kaut kad sen,sen atpakaļ man iedeva pagaršot...fuj.
Ak,jā-ikri un garneles.Arī pietika vienu reizi pagaršo,lai saprastu,ka neko tādu savu mūžu vairs nē.Fuj.
Ir tādas sniega bumbas-tādas apaļas, baltas,mazā burciņā,kura pilna ar eļļu.Māsa slavē un ēd kā traka. es reiz pagaršoju un no tās dienas slikti paliek pat paskatoties uz tādām (t)
Sniega bumbas man atgādināja,ka nevaru sevī iedabūt pūdētos sierus.Tie man arī šķiet kaut kas reti šķebinošs.Mans dārgais ir sajūsmā un es arī pagarošoju,jo viņš tā slavēja.Taču,izrādījās,ka kkas tāds tomēr nav man.
Carmela es gan dievinu kartupeļu pankūkas:) Man daudzi paziņas brīnās, kā es varu ieēst olīves, bet tās man arī diikti garšo. Es vispār tāda visēdāja, varbūt vienīgi ar ķirbju un taukainas gaļas ēšanu ir problēmas un vēl es nepanesu kazas pienu.
avokado, pūdētie sieri. es neteiku, ka riebīgākais, bet avokado man vienkārši negaršo, jo ir tāds speķains, bet pūdēto sieru fenomenu es nesaprotu, jo garša man šķiet ne vairāk, ne mazāk kā pieslaucītai lupatai. :-)
aknas ir ņam ņam, bet vot kāpostu zupa-ak jel, soļanka vispār ir pretīga un vēl man riebjas marinēti gurķi, marinētas sēnes, viss, kur ir marināde un etiķis klāt, man šķiet pretīgs.
cik dīvaini, man, piem., asinsdesa, ikri un garneles ir vieni no mīļākajiem ēdieniem :D
taču es sevī nevaru iedabūt tik normālas lietas kā sīpoli, sīpolloki, puravi, paprika. tad vēl ļoti negaršo ievārījumi un zaptes, vsp nesvaigi augļi, ogas, dārzeņi.
es vienreiz ēdu saldo sieriņu ar sīpoliem. kkāds ārzemju ražojums. lieki piebilst, ka izvēmos :)