Izdomāju,ka šodien gribu ēst pupiņas, bet man ir nevis konservētas, bet gan cietas,pilnīgi zaļas :-D Tātad- varat padalīties ar kādu ideju, ko likt klāt, lai man nav jāēd plikas,vārītas pupiņas? ;-)
Atceries, lai vieglāk, ātrāk uzvārītu, vajadzētu maksimāli ilgi paturēt ūdenī. Vislabākais variants ir iemērkt vakarā un vārīt nākamajā dienā.
Ja vārīsi bez mērcēšanas, tas var vilkties n-tās stundas
Vakar bija baigais slinkums,tāpēc iemērcu no rīta, domāju uz vakarpusi vārīt :-)
Uz salātiem kkā nevelk, gandrīz katru dienu jau kkādi bijuši,turklāt salāti saistās ar darbietilpīgu griešanas procesu :-/ :-D
uztaisi salātuņus :)
novāru pupiņas un olas, sagriez kādu kūpinātu gaļiņu (vēlams ar izteiktu kūpinājuma garšu, sagriez papriku (nuu ja paprika negaršo var arī nelikt) un visu sajauc ar majonēzi. un protams garšvielas pēc garšas un paša izvēles
Es dievinu šādu -
malto gaļu uzcep, lai ir brūna, apcep sīpolus, tad sajauc katliņā, liek klāt vai nu sagrieztus smalkus tomātus, vai kečupu un pupiņas (tiesa - konservētas lieku), pieber čilli garšvielas, piegriež papriku ļauj nedaudz pavārīties un var ēst! (l) (l) (l)