Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pupiņas+...?

 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009

Labs rīts visām! :-)

Izdomāju,ka šodien gribu ēst pupiņas, bet man ir nevis konservētas, bet gan cietas,pilnīgi zaļas :-D Tātad- varat padalīties ar kādu ideju, ko likt klāt, lai man nav jāēd plikas,vārītas pupiņas? ;-)

02.07.2011 11:20 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
8-)
02.07.2011 11:20 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Reizēm lieku klāt tomātu + sīpolu + majonēzi. Sen nav ēstas pupiņas (t)
02.07.2011 11:26 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Laba ideja :-)
Iemetu aci receptēs, var kāda paskaidrot, ko nozīmē noblanšēt? :-D
02.07.2011 11:33 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
var uztaisīt līdzīgu mērcīti kā pelēkajiem zirņiem - ar žāvētu gaļiņu, saldo krējumu utt. :-)
02.07.2011 11:43 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
nekad nebiju iedomājusies,ka mērci var taisīt no žāvētas gaļas un saldā krējuma kopā. Parasti saldo krējumu liku tikai maltās gaļas mērcei ;-)
02.07.2011 11:47 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://www.receptes.lv/receptes/pelekie-zirni-ar-cukgalas-krutinas-merci/ - rekur, piemēram.
02.07.2011 11:58 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
mmm, paldies :-)
02.07.2011 12:01 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Atceries, lai vieglāk, ātrāk uzvārītu, vajadzētu maksimāli ilgi paturēt ūdenī. Vislabākais variants ir iemērkt vakarā un vārīt nākamajā dienā.
Ja vārīsi bez mērcēšanas, tas var vilkties n-tās stundas
02.07.2011 12:25 |
 
Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
pupiņu salātus uztaisi...neatceros uz sitienu kas tur jāliek klāt, zinu tikai, ka pupiņas, sīpols...
cik man atmiņa īsa :-D
02.07.2011 12:45 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Vakar bija baigais slinkums,tāpēc iemērcu no rīta, domāju uz vakarpusi vārīt :-)
Uz salātiem kkā nevelk, gandrīz katru dienu jau kkādi bijuši,turklāt salāti saistās ar darbietilpīgu griešanas procesu :-/ :-D
02.07.2011 13:16 |
 
Reitings 93
Reģ: 23.03.2011
uztaisi salātuņus :)
novāru pupiņas un olas, sagriez kādu kūpinātu gaļiņu (vēlams ar izteiktu kūpinājuma garšu, sagriez papriku (nuu ja paprika negaršo var arī nelikt) un visu sajauc ar majonēzi. un protams garšvielas pēc garšas un paša izvēles
02.07.2011 13:45 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Es dievinu šādu -
malto gaļu uzcep, lai ir brūna, apcep sīpolus, tad sajauc katliņā, liek klāt vai nu sagrieztus smalkus tomātus, vai kečupu un pupiņas (tiesa - konservētas lieku), pieber čilli garšvielas, piegriež papriku ļauj nedaudz pavārīties un var ēst! (l) (l) (l)
02.07.2011 15:06 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
man garšo :
1) pupiņas + paprika + žāvēta vista+majonēze
2)pupiņas+ svaigs gurķis+ žāv. gaļiņa, majonēze
3) pupiņas+ rīvēts siers+ sv. tomāts + rupjmaizes grauzdiņi+ majonēze/krējums
02.07.2011 15:20 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
o,paldies,meitenes (l)
varēšu tagad ilgi pupiņas ēst,kamēr visu izmēģināšu :-)
02.07.2011 15:31 |
 
10 gadi
Reitings 6245
Reģ: 01.04.2009
Es bez tomāta, majonēzes un sīpola pupiņām mēdzu klāt pielikt arī marinētus šampinjonus un žāvētu gaļiņu:)
02.07.2011 15:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits