Slepenās kāzas!

Reitings 30
Reģ: 29.01.2009

Augustā precamies,bet kāzas būs slepenas. Naudiņas nav daudz,tapēc nebrauksim ceļojumā un paliksim tepat Latvijā. Neesam no Rīgas,tapēc jūs lūdzu palīdzēt ar idejām. Kur varam aiziet lai jautri divatā varētu pavadīt mūsu pirmo kāzu dienu/nakti? (l)

30.06.2011 21:00 |

Reitings 446
Bērnu pidžammas un cirvis zem gultas :-D :-D :-D :-D
smiekli pa visu biroju :-D
Atbalstu Jūsu domu- perfekti. Būtu vairāk naudas -ieteiktu Gibraltāru :) Gan ceremonijai, gan medusmēnesim :-)
Rīgā? Nezinu. Tiešām. Man jau liekas tieši tāpēc arī nevaram atbildēt, ka šeit dzīvojam. Drīzāk iesaku ryanairi panemt biletes uz Milanu-septembri pa 60 ls divata turp atpakal :-)
01.07.2011 16:25 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Es, piemēram, negrasos precēties, jo īsti neredzu tam jēgu, ja nu vienīgi skaistā ceremonija. Pēdējā laikā jūtu, ka draugam ir kaut kas aiz ādas un tā "starpcitu", smejoties pasaku, ka mums būs kāzas divatā, bez maniem un viņa trakajiem radiniekiem :-D Tā kā šī ideja nav nemaz tik slikta :-) Te minēja kādus SPA un tādas lietas, bet zinu, ka mans draugs ar prieku aizlaistu kaut kur ar moci, nevis mērcētu kājas vanniņā :-D Un tā mēs aizlaistu uz kādu.... hmm.. vietu, kur var aktīvi atpūsties :-)
P.S. - kaut arī negribu precēties, vienalga galvā milzum daudz fantāziju par šo dienu, ha :-D
01.07.2011 16:27 |

Reitings 262
Es arī domāju, ka divatā jau nesanāks, jo jābūt taču lieciniekiem.
Es laikam izvēlētos kādu viesu namu ne-pilsētā, vēlams pat lauku rajonā, kur ir dažādi piedāvājumi, skaista daba, iespējams, aktīvā atpūta, romantika, ūdens tuvums.

Man bija palielas kāzas, no visiem viesiem tikai vieni neuzdāvināja naudu, kaut nebijām nekur minējuši, ka vēlamies naudu. It kā jau nojautām, ka mūsu draugi un radi būs tik prātīgi un nedāvinās servīzes un "prakstiskas" lietas. Nosedza aptuveni 1/3 kāzu izdevumus.
01.07.2011 16:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits