Sveikas.
ik pa laikam man uznāk depresivņiki, kas ilgst ne vairāk par dienu, bet nu jau kādu laiku mani māc kkādas pilnīgs apjukums un nesaprašana. es jūtos kaut kā ne tā. mani sākt mākt šaubas par karjeras izvēli un šaubas par visu! man liekas, ka mani nomāc Latvija, lai gan mīlu šo valsti, tās dabu, bet es gribu uz kādu laiku prom, ko es nevaru izdarīt, jo ceļošanai nav naudas un lai brauktu kā brīvprātīgā nevaru, jo tad būtu jāpamet mācības, ko es nevaru izdarīt, jo ir vajadzīga izglītība...
mani pēdējā laikā nomāc vnk viss! man nāk virsū raudiens, jo liekas, ka tiek izniekota mana dzīve. man gribas ko darīt, bet nav ne jausmas, ko tieši (t)
un tā mana nenoteiktība un nekā nezināšana ir vnk drausmīga. man nav ne jausmas, ko es pati vēlos.
un ko vēlos no Jums? nezinu, vrb kādu atklāsmi, ko lai dara? :D sāku arī iet pie psihiatra, lai par sevi ko jaunu uzzinātu un šo to uzlabotu, bet liekas, ka jūtos vēl sliktāk. vai vrb tās ir kādas garastāvokļu maiņas?
gribēju izčīkstēties šeit, jo saviem tuvajiem negribu uzbāzties. vakar jau izraudājos pie draudzenes, jo man atteica vienu darbu, kuru ļoti, ļoti gribēju. pārāk sacerējos un atteikums bija kā sitiens zem jostasvietas. :-|
man ir nenormāli nepieciešamas pārmaiņas dzīvē, pārāk ilgi esmu šajā vienā vietā, tā ir mana problēma. man liekas, ka nekustos un tas iedzen depresijā.
ļoti gribas atsākt dejot, bet visa nauda aiziet citur un pāri nekas nepaliek!
mani pašu nekaitina nekas vairāk, kā čīkstēšana, bet nu, lūk, ko es daru? jo vnk nezinu ko darīt...