Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

draudzenes

Reitings 135
Reģ: 08.01.2010

Tā nu ir sanācis, ka man ir tikai 2 draudzenes, tās ir jau sen zina par mani visu utt.

Man ir problēmas uzsākt komunikāciju ar citiem cilvēkiem. Nezinu ko īstu runāt, parasti kad sāku ko stāstīt citas meitenes man pārmet, ka uzreiz tik atklāta. Citreiz mēģināju kā pieklājīgi - par "saulaino laiku", "jau kuro dienu lietus" tad teica, ka ar mani nav nav ko runāt.

27.06.2011 17:54 |

Reitings 135
Reģ: 08.01.2010
Par ko Jūs runātat ar nepazīstamiem vai bezpazīstamiem cilvēkiem?
27.06.2011 17:55 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
esmu sapratusi, ka draudzenes ir nosacīts jēdziens... kad viņām ir problēmas tad tās atceras par Tevi, bet kad Tev tad nē... nav īsti ar viņām paveicies... labāk varu izrunāties ar džekiem... :-)
27.06.2011 17:58 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Ar katru draudzeni-labu paziņu var parunāt par konkrētu tēmu. Vēl savā dzīvē neesmu sastapusi universālu meiteni, kurai izstāstītu visu. Ir man tādas draudzenes, kurām pat nestāstu īpaši daudz, bet man ar viņām patīk pava'dit laiku, darīt kkādas pilnīgi nesakarīgas lietas, iet iepirkties utt.. Tāpēc, ja rodas kādas problēmas un gribās izrunāties skatos pēc situācijas ar kuru par to runāt.
Manuprāt kontakts vai nu rodas, vai nē, to tā nevar uzspēlēt.

;-)
27.06.2011 18:02 |

Reitings 359
Reģ: 29.01.2009
Lielākoties man ir draugi, bet draudzene - tikai viena jau kopš bērnības.
Pārējie - paziņas, ar kuriem varu dažkārt labi pavadīt laiku .
Un man ir labi tāpat. :-)

Tā kā man nav saskarsmes problēmu, spēju ātri iejusties kompānijā, nemācēšu teikt, kā uzvesties, ko darīt.
Taču - galvenais neesi atvērta kā grāmata, kā arī mēma kā zivs.
Runājot par jokiem - tā kā pirmo reizi redzi cilvēku, nezini viņa humora izjūtu, respektīvi, Tavus jokus var nesaprast, tā kā ar to arī jābūt uzmanīgai. :-)
27.06.2011 18:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits