Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

SAVS DZĪVES STŪRĪTIS

 
Reitings 71
Reģ: 05.07.2009

.....šodien man tāda laiska diena. Skola dabeigta, Līgo nosvinēts.....

...šodien daudz domāju- ne par ko konkrētu bet par visu kopumā. Jūtos kā no laivas izmesta. Skolu pabeidzu, njā ir klusas idejas kur mācīties tālāk- bet tas tā lai paliek pie manis. Tulin Tūlin cerams būšu jaunais šoferītis(he tas priecē)

šad, tad aizsapņojos nākotnē! bet tas liekas tik nesasniedzami! . iedomājos kāda, būs mana dzīve pēc kādiem 10 gadiem- lieliskas draudzenes?, mājā vai mīlīgs dzīvoklītis, bērni? ģimene? nu jau es te sasapņojos- bet sapņot jau nav slikti vai ne? :) Man ir sapnis nodzīvot skaistu dzīvi bet palasot un klausoties visas tās negatīvās informācijas par kautkādiem pasaules galiem, vētrām un citām kataklizmām..

un vispār man " veicas" ar dzekiem. Kas tas ir ka saķeros kaut kādos " sliktajos" viņi jau nav slikti cilvēki pēc būtības, bet gan pēc- narkomāns, tusētājs rinki untttt trakajos tusetājos, kam dzive ir viens vienīgs tusss. Ai protams esmu tak vel jauna man visa dzive prieksā , bet izejot sabiedribā man pilnigi skriešu pretīm skrien laimīgi pārīši (l)

..saka jau , ja dzīve ko atņem tad tas nebija labākais, labākais būs vēl :)priekšā!

Manī laikam iestājās kaut kāds pārejas periods - biju taču vien trak meiten:D BALLĪTES BALLĪTES- BET IESTĀJĀS kautkāds klikšķis un gribas tā nopietni un skaisti dzivot! hm Varbūt es pārāk daudz lasu - par citu cilvēku dzīvēm? - nu jā

nesen izlasiju vienas sievietes dzives stāstu- lielisks darbs, vīrs , bērni, fantastiskas draudzenes !

es prātā laikam vēl esmu MEITENE, bet gribu būt SIEVIETE!

27.06.2011 00:48 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Ballītes netraucē būt atbildīgam un nobriedušam ikdienā.
Laikam pa priekšu neaizskriesi, bet izaugsmei laba lieta ir pieredze-uzņemies atbildību, krāj notikumus, paplašini pazīstamo cilvēku loku.
27.06.2011 00:56 |
 
Reitings 651
Reģ: 20.06.2009
Jūtos ļoti līdzīgi!:) It kā jau man neit slikti, bet līdz kaklam viss, brīžiem vienkārši jūtos, kā ieslēgts robots, eju tik uz priekšu, kamēr būs gals..Esmu nogurusi no dzīves!
bet ticu, ka būs citādāk, agrāk vai vēlāk, bet būs!

par tām ballītēm, jā es arī ballējos, bet man vispār pat neprasās, mierīgi varētu to nedarīt!Viena mana puse ir gatava audzināt bērnus, tīrīt māju un barot vīru :D :D :D bet otra puse vienkārši nesaprot, ko dzīvē vēlas!

Zini Tu tiešām par daudz domā par citu dzīvēm, ne viss ir tā, kā no malas izskatās. Neviens īsti normāls cilvēks neplātas cik kolosāli viņam iet...

Mana problēma ir tā ,ka es arvien biežāk viļos cilvēkos, bet vaina nav viņos! Iespējams man tā latiņa uzlikta par augstu vai par daudz prasu.

Tā mums, tiem domātājiem iet..nekad nav gana labi..un nebūs ar! ;-)
27.06.2011 01:07 |
 
Reitings 71
Reģ: 05.07.2009
man reizēm pārņem bailes ka es to nākoti nepiedzivošu:D
27.06.2011 01:11 |
 
Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Viens ieteikums - lasot par citu lieliskajām dzīvēm un sapņojot, ka tu arī tā gribi, atceries, ka nekas nav perfekts. Arī tajās lieliskajās dzīvēs ir problēmas un atliek vien minēt, cik daudz zemūdens akmeņi tiek apslēpti citu acīm.
27.06.2011 01:14 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
man tā pat kā tev, tikai es jau studēju un jau strādāju.
bet bieži aizdomājos par to, ka gribas ģimeni, bet nākamajā brīdī it kā sabaidos un saprotu, ka vēl tam neesmu gatava.
man ar ballēšanos ar tā pat bija, ballējos kā traka, katru nedēļu gāju uz klubiem. tagad labi, ka aizeju kaut kur. daudzi saka, ka es esmu kļuvusi nopietnāka
27.06.2011 01:14 |
 
Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Cilvēki tev apkārt ir tādi, kādā sabiedrībā tu apgrozies. Ja tu pati ballējies un dzersties apkārt, tad ir tikai loģiski, ka tev apkārt ir tādi paši puiši.
Ja gribi nopietnu dzīvi, uzvedies pati nopietnāk un apgrozies tādā sabiedrībā, kur ir vairāk nopietnu cilvēku un tas palielinās tavas iespējas tikt pie nopietnākiem puišiem.
Un vispār- nevajag lasīt svešus dzīvesstāstus, ja tie tevi tik ļoti iespaido. Jebkuram cilvēkam dzīvē ir labie un sliktie brīži un par jebkuru no mums var uzrakstīt gan traģēdiju, gan komēdiju. Tāpat pavisam neveiksmīgas dzīves lielākoties ir garā vājiem cilvēkiem, kas nav spējīgi domāt un pieņemt lēmumus, analizēt situācijas. Teiksim, es nesaprotu, kā sieviete var 20 vai 30 gadus dzīvot ar cilvēku, kas viņus sit/pazemo/terorizē? Tas ir mazohisms un nekas vairāk. Katrs pats veido savu dzīvi- un katrs pats ir atbildīgs par to vai ir, vai nav laimīgs.
27.06.2011 01:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits