.....šodien man tāda laiska diena. Skola dabeigta, Līgo nosvinēts.....
...šodien daudz domāju- ne par ko konkrētu bet par visu kopumā. Jūtos kā no laivas izmesta. Skolu pabeidzu, njā ir klusas idejas kur mācīties tālāk- bet tas tā lai paliek pie manis. Tulin Tūlin cerams būšu jaunais šoferītis(he tas priecē)
šad, tad aizsapņojos nākotnē! bet tas liekas tik nesasniedzami! . iedomājos kāda, būs mana dzīve pēc kādiem 10 gadiem- lieliskas draudzenes?, mājā vai mīlīgs dzīvoklītis, bērni? ģimene? nu jau es te sasapņojos- bet sapņot jau nav slikti vai ne? :) Man ir sapnis nodzīvot skaistu dzīvi bet palasot un klausoties visas tās negatīvās informācijas par kautkādiem pasaules galiem, vētrām un citām kataklizmām..
un vispār man " veicas" ar dzekiem. Kas tas ir ka saķeros kaut kādos " sliktajos" viņi jau nav slikti cilvēki pēc būtības, bet gan pēc- narkomāns, tusētājs rinki untttt trakajos tusetājos, kam dzive ir viens vienīgs tusss. Ai protams esmu tak vel jauna man visa dzive prieksā , bet izejot sabiedribā man pilnigi skriešu pretīm skrien laimīgi pārīši (l)
..saka jau , ja dzīve ko atņem tad tas nebija labākais, labākais būs vēl :)priekšā!
Manī laikam iestājās kaut kāds pārejas periods - biju taču vien trak meiten:D BALLĪTES BALLĪTES- BET IESTĀJĀS kautkāds klikšķis un gribas tā nopietni un skaisti dzivot! hm Varbūt es pārāk daudz lasu - par citu cilvēku dzīvēm? - nu jā
nesen izlasiju vienas sievietes dzives stāstu- lielisks darbs, vīrs , bērni, fantastiskas draudzenes !
es prātā laikam vēl esmu MEITENE, bet gribu būt SIEVIETE!