Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neveiksmes sajūta un tās pārvarēšana

Reitings 87
Reģ: 26.06.2011

Sveikas, mīļās meitenes! :)

Vēlos vnk dzirdēt jūsu uzskatus vai domas, jo nezinu, kam lai savu sāpi izstāstu.

Jāsaka, ka esmu viena no tām, kurai līdz šim šajā dzīvē nav veicies un joprojām neveicas. Nezinu, kā lai tieku galā ar šo neveiksmes sajūtu. Vidusskolā man nebija draugu. Augstskolā man arī nepaveicās, lai gan centos būt draudzīga. Iespējams, ka vaina bija tajā, ka negāju ar baru, t. i. - nepīpēju, nedzēru. Ar puišiem arī neveicas. Man oktobrī paliks 24 gadi, bet vēl nekad nav bijis drauga. Pagājušo pavasari saslimu ar veģetatīvo distoniju. Joprojām cīnos ar šo kaiti. Šogad beidzu bakalauru un meklēju darbu jau vairākus mēnešus, bet neviens mani pat uz interviju neaicina. Arī darbu nevaru atrast. Jūtu, ka man pat ir tāda kā depresija, jo viss jādara ar milzīgu piespiešanos. Iespējams tāpēc, ka nav nekas, kas spētu motivēt laikus c elties augšā un kaut ko darīt. Faktiski nav jau ko darīt un arī nav cilvēku ar kuriem satikties. Esmu pilnīgi viena. Pēdējā laikā gribas tā pavairāk raudāt. Esmu palikusi klusāka, jo paziņu lokā, kurā šad un tad nonāku, man īsti nav par ko runāt. Visām ir darbi. Es jūtos diezgan nožēlojami viņu sabiedrībā. Ģimenes locekļi mani nesaprot. Viņuprāt, es uzvedos neadekvāti, jo saskumstu ikreiz, kad atnāk atteikums no kādas darba vietas. Tāpat viņi arī nesaprot to, kāpēc man negribas svētkus svinēt, piemēram, Līgo. Lūdzu, sakiet visu, ko domājat. Vai tiešām vaina ir manī? Un kā lai tieku, jūsuprāt, galā ar savu depresīvo noskaņojumu?

Paldies jau iepriekš. :)

26.06.2011 22:26 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Becky - nu jau viss aiz muguras :D atliek tikai papīru saņemt :D
27.06.2011 01:28 |

Reitings 87
Svētā - painteresēšos. :) Zinu, ka NVA viņi katram atbild citādāk. :D

Switched on - praksi? Jā, par to es arī interesējos, bet kādu Tu domā - neapmaksātu praksi?
27.06.2011 01:29 |

Reitings 15
Reģ: 01.12.2010
Runājot par bārmeņiem un viesmīlēm - ja nav pieredzes, tad iesaku, vnk pašai pastaigāt pa kafe vai restorāniem un pajautāt vai nav vajdzīga palīdzība, jo dažreiz gadās, ka CV nenonāk "īstajās rokās" un ja nav pieredze, tad tālāk pat neskatās!
27.06.2011 01:30 |

Reitings 87
La femme bete - Tavuprāt, paņems, paskatoties uz to, kāds ārēji izskatās cilvēks?

Es vnk līdz šim neesmu strādājusi par viesmīlēm vai bārmenēm, jo lieliski tiku ar savu internacionālo (uz to pusi) izglītību starptautiskos uzņēmumos strādāt. Vnk nebija vajadzības domāt par viesmīļu un oficiantu amatiem. Tāpēc jau arī nav pieredze.
27.06.2011 01:35 |

Reitings 15
Garantijas, ka pieņems nav, bet tomēr šajā jomā cilvēka personība, manieres, koptēls ir ļoti svarīgs, un galu galā nav nekā ko nevarētu apgūt nedēļas laikā.. bet arī atkarīgs no cilvēka, tādēļ, tā pieredze nav vissvarīgākā.. ja vien netēmē uz high class vietām, bet gan kko līdzigi Čili picai vai taml
27.06.2011 01:42 |

Reitings 87
Piestaigāt varu un apjautāties. Tad man jābrauc uz Rīgu, jo pati nāku no (vārda vistiešākajā nozīmē) miesta, kur NAV tādas čili picas. :D
27.06.2011 01:48 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Atceros, ka vienā citā forumā bija sieviete, kura regulāri taisīja čīkstulīgas diskusijas un jebkuram ieteikumam viņai bija atruna, kāpēc tas un šitas nav iespējams. Saprotu, ka pasaulē vienkārši ir tādi cilvēki - kamēr viņiem rokās neieliek to, ko viņi ir iedomājušies, viss būs slikti un nekas nebūs iespējams.
Tas, kurš grib, meklē iespēju, tas, kurš negrib, meklē ieganstu.
27.06.2011 01:53 |

Reitings 15
Turies, tev viss izdosies :) nu mūžīgi nevar neiet :D un tu noteikti neesi garlaiciga - tava dzīve varbūt, bet tikai tagad, rīt būs jauna diena,jauni cilvēki un tikai no tevis ir atkarīgs vai viņi paliks tavā dzīvē vai nē.
27.06.2011 02:03 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Viens man kļuva skaidrs kādu laiku atpakaļ-tie,kas ir veiksmīgi un kam šādu problēmu nav,nekad nesapratīs tos,kam nav tā paveicies.Vienmēr liks virsū,mētās gudrus aforismus utt.Piemēram,tie,kam nauda ir nesapratīs tos,kam tiešām nav.Vienmēr apgalvos,ka noteikti nav tik traki,naudu vienmēr var dabūt utt.
Autorei novēlu turēties.
27.06.2011 02:05 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Vienkārši vajag saņemties.. Sūti CV uz visām iespējamām vietām, kaut arī nav varbūt pa Tavu līniju.
Maini domāšanu, esi atvērtāka, pozitīvāka, tad arī sāks veikties :)
Man pašai bijuši smagi periodi dzīvē, kad viss licies kā murgā, bet vienmēr esmu kūlusies ārā no visām ķibelēm, galvenais noticēt tam, ka būs labi. ;-) Jo dzīve ir mainīga. ;-)
27.06.2011 02:49 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
TRH, nu nepateiks Tev tagad neviena Cosmo meitene to brīnumformulu - dari šitā un tas visu atrisinās! Katrai sava "recepte" kā tikt galā grūtajos brīžos, Tev jāatrod savējā. Un vai tiešām Tev nav absolūti nevienas pašas skaistas lietas dzīvē, kurai pieķerties un "audzēt tai apkārt" citas labas lietas? Neticu... Padomā kārtīgāk! Kaut, nezinu, uz baznīcu aizej un padomā - neesmu nekāda reliģiozā, taču dažas reizes man tas ir palīdzējis sakārtot domas.
27.06.2011 13:23 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Nu pagaidi... Ja jau tu nedzīvo Rīgā, bet laukos, tad jau arī lauka darbiņus var padarīt (par tiem labi maksā, ja labi strādā).
Tieši tagad var zemenes lasīt un ravēt. Smagāk pagadās, ja siltumnīcā strādā. Vajag tikai gribēt un darīt.

Varbūt painteresējies, strādnieki visur vajadzīgi ;)
27.06.2011 13:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits