Kāda jēga cilvēkam ir mani apskatīties draugos, tad es apskatījos pretim un beigās mani nobloķē?Pieminēšu,ka tā ir meitene.Beigās tik skatos,ka viņa visu laiku skatās,kas man profilā ir rakstīts,tad viņa speciāli kaut ko uzrakstījusi tā kā labāku,tad vēl ielika kopīgo bildi ar savu puisi un uzrakstījusi "I love K!=)*". Liekas tik bērnišķīga rīcība.Jā,viņa redzēja,ka es esmu viņas puiša pēdējā meitene ar ko apstiprināta draudzība,atceras,ka agrāk jau viņas puisis ar mani ir sarakstījies utt.Visas dienas bija viss ok,bet pēkšņi vakar sāka tik dumus gājienus taisīt!
Vai tas varētu būt,ka viņa ir uz mani greizsirdīga vai puisis devis mājienus,teicis,ka ar viņu viņam nekādas attiecības nākotnē nebūs,ka ir ar mani kopā?
Protams,daudz ko varētu pašam puisim pajautāt,bet nav viņš tagad bijis netā,jo laikam ar savējo sagājis ragos un netā nav bijis,lai viņa neskatās,ka ar mani sarakstās vai ko!
Kādas ir jūsu domas,kāpēc meitene tā rīkojās?Viss ok,bet tad pēkšņi kā no skaidrām debesīm viss palika saasināts!